Gå til innhold
Fiskersiden

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Skjønner, null stress! Det har jo vært ymse med Årungen opp igjennom årene, med fiskedød og utfisking av stor gjedde, så derav spørsmålet. Selv har jeg ikke fisket i Årungen utover noen forsøk på isen for over 30 år siden.
  3. Today
  4. Takk, min feil. Tenkte å fiske der i helgen og lurte på om noen har vært de r i det siste og fisket?
  5. Hva mener du egentlig med «skjer i Årungen»? Er det noe spesielt på gang der?
  6. Albert71

    Stor Abbor

    Wow! Gratulerer!
  7. Før i nord, men tror det bruker oppblåsbar båt nå
  8. Noen som vet hva som skjer i Årungen? Det ble nesten ikke fiske i fjor på meg i fjor, men tkenkte jeg skulle prøve en tur kanskje i helgen.
  9. Les også: Kvalitetsnorm for ville bestander av atlantisk laks (Salmo salar) Link: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/topic/76877-kvalitetsnorm-for-ville-bestander-av-atlantisk-laks-salmo-salar/ Les også: Nasjonale Laksevassdrag og Nasjonale Laksefjorder Link: https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/topic/79338-nasjonale-laksevassdrag-og-nasjonale-laksefjorder/
  10. Norske Lakseelver Laksefisket er i gang i Stordalselva i Åfjord! Noen er raskere på avtrekkeren enn andre. Stordalselva er en av de få elvene som starter laksefisket et par uker før hovedstart 1/6. Norske Lakseelver var med på åpninga. Link: https://lakseelver.no/nb/news/2024/05/laksefisket-er-i-gang-i-stordalselva-i-afjord
  11. Yesterday
  12. For jeg ser deg Isarael, og du minner meg om sørAfrika og Adolf hitler.
  13. Og bortesett fra det så er jeg min egen sjel.
  14. Kong Harald er min konge. https://www.kongehuset.no/seksjon.html?tid=27205&sek=26952
  15. Så hva ville du gjort i 1942 ? Med tanke på at denne gangen er det Jødene som fordriver og utsletter sine "fiender" ? Jeg ville gjort det jeg mener er riktig.
  16. Og så over til noe helt annet;
  17. Hamas militsen og deres støttspillere oppnår det de vil, det er å vise Israels sanne ansikt. Palestinerne er kun uskyldige offer for både den ene og den andre, ikke minst for USA. For uten USA sin støtte ville ikke folkemordet på uskyldige palestinere skje... Apartheid og folkemord er Israelsk politikk, du kan argumentere for at Israel bare beskytter sine innbyggere, men denne okkupasjonen og undrtrykkelsen av palestinske arabere har pågått siden 1948 - både innenfor og utenfor Israelsk territorium, det kan bare uttrtykkes som motstand mot den Israelske undertrykkelsen. Som inbefatter utallige overgrep imot menneskerettighetene.
  18. Okei, den er grei. Tusen takk for svar!
  19. jeg kjøpte meg en Lawson Discovery III Combo 9' 20-60g, god til lyr.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.