Vidario

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vidario last won the day on October 24 2014

Vidario had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Vidario

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/18/1959

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Drammen
 • Interesser
  Havfiske, kystmeite, hobbysnekring, sykling.

Recent Profile Visitors

753 profile views
 1. Du skaper en tung misunnelse med reisebrevene dine Bent Inge - men bedre lesing finner jeg ikke. Takk for at du deler slike fantastiske opplevelser med oss.
 2. Hei. Har ingen erfaring med isfiske, men jeg kan uansett si at å pilke på isen med en stang på 7,6'' går veldig dårlig. Da står du veeeeldig langt unna hullet :-) Men stanga du har kjøpt er fin, mange skryter av den. Kan nevne at en norgesrekord på hvitskate er satt med den i Havøysund 2016 - så den duger. Snellen vil fungere helt supert til fjord, kystfiske og dorging. Personlig er jeg ikke så happy med snørefører hvis du skal fiske tungt. Har du ambisjoner om kveite eller annet grovt - så ville jeg hatt ei snelle uten snørefører. Mye fint å finne, eks Penn Squall 30, som er ei flott og sterk snelle. Mye annet i samme prisklasse, skal ikke mene for mye om merke her.
 3. Hei. Henger meg på her. Har selv en Talica 10 2 speed - og det holder i massevis til det aller meste av det som svømmer langs norskekysten. Løftet ei kveite på 35 kg fra 50 meter uten at snella mukka. Har også en T16 - men den blir liggende ubrukt, er for stor og tung. Som LasseH anbefaler lengre opp. Bytt til lengre sveiv - det støttes. Snellen blir helt anderledes og mye mere komfortabel å bruke.
 4. Godteributikk vil jeg kalle det
 5. Det der ser jo skikkelig morsomt ut. Hvor kjøper du alt som trengs av småbiter? Ebay?
 6. Thanks. Det blir nok prøve og feile litt når vi er der. Skal rigge med med både små jigger, spinnere og litt wobbler tenker jeg. Får bruke stenger og sneller jeg har :-)
 7. Takk for tips. Har noen 7 og 14 grams liggende også. Annet nyttig om Kornsjø du vil dele?
 8. OK. Det kan bli en morsom øvelse dette her, aner meg at det blir prøve og feile, mye banning og fliring. Kanskje får vi fisk også, håper det Men det er jo alt en fisketur handler om - ha det moro!
 9. He, he - høres uansett ut som jeg får utvidet mitt svært korte artfiskeliste. Spinnfisket på dagtid - også det med jigger eller spinner? Hva med wobblere?
 10. Takk igjen for gode råd. Jeg har jo aldri fisket etter abbor og gjedde, er mest på havet. Men skal bli moro å teste. Hva annet er det i Kornsjø enn gjedde/abbor? De kan jo ikke leve kun av hverandre, noe byttefiske av andre sorter er det vel der?
 11. Følger alltid et godt råd veit du. Men sluker og spinnere kan være igjen i boden mener du? Har noen Fox 12 cm, westin 14 cm gummidyr - de kan jeg tre på et 20 grams jigghode med lang krok hvis jeg tolker deg rett. Vi er nok ikke så avanserte at vi tar med trollingsutstyr, ekkolodd mm, får holde med stang 8-30 gram og 2500 snelle. Kanskje jeg tar med ei grovere stang da.
 12. Det betyr at den lette ørretstanga blir igjen hjemme........ Takk igjen Erik
 13. Takk for hjelp. Fikk opp kun et dybdekart med masse farger. Teksten på siden så ut til å være kuttet av :-)
 14. Hei Vi er en gjeng fra Drammensområdet som skal kaste glans over Kornsjø om et par uker, telt og kano. Men hva kan man fiske der? Ørret, abbor, gjedde? Tips om leirplasser, fiskeplasser og valg av redksap mottas med takk :-) Mvh Vidar
 15. Det er hyggelig med reker på kaia, men i et litt lengre perspektiv er det kanskje verd å "ofre" yrket til de 5/6 reketrålerne i Oslofjorden, til fordel for en levende og fiskerik Indre og ytre Oslofjord. Øresund ble jo totalfredet for endel år siden, men nå er verdien på sportsfisket langt større enn det tidligere yrkesfisket.