Lars Den Rare

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lars Den Rare last won the day on November 10 2015

Lars Den Rare had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Lars Den Rare

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Karmøy
 • Interesser
  Arter, skulle det vise seg.

Recent Profile Visitors

823 profile views
 1. Du slapp billig unna. Jeg har gått på langt værre smeller med vin og Ebay.
 2. Jeg vet du har krav på alt du trenger av rekvisita og elektronisk utstyr. Du har også krav på å få dekket telefon og internett. Dette fordi du ikke kan gjøre jobben din uten. Møblemang derimot er jeg usikker på. Sjekk om det er en særavtale inngått mellom fagforeningsklubb og bedrift, eller om dette omhandles i overenskomsten bedriften eventuelt er underlagt.
 3. Tusen takk for tips og råd. Jeg skal se hva jeg får til.
 4. Men hvorfor kan jeg da gi masse gass når den ikke er i gir? Choken er på tenningslåsen. Trykker inn nøkkelen bare.
 5. Så etter å ha måtte gjøre ting med familien en stund så fikk jeg testet litt igjen i dag. Startet opp og brukte håndgassen (om det er det det heter) og fikk ruset opp motoren og den gikk greit på høyt turtall. Litt hosting var det men ikke ille, tror jeg. Fikk så klart trua og la meg i veg. Men det var akkurat det samme. Gir gass i gir og den kveles. Så en tråd om samme motor en plass og der var det noen som choka et par ganger før de ga gass og det hjalp. Forsøkte dette og da gikk den fint opp i turtall men klarte bare noen sekunder før den igjen kveltes.
 6. På begge siden av motoren er det to ganske store rom der det ene er helt tomt. Jeg kunne tenkt med å hatt en integrert bensintank i dette rommet og hatt et tanklokk på toppen. Så finnes det en tank/sekk som kan stappes inni og festes i toppen slik at det fyller ut rommet helt som er beregnet for dette? Og vil det gå greit å fylle på 30-40 liter oljeblanda bensin og la det stå på en tank over tid? Vi da kompensere for vekten med et par batterier på andre siden. Denne er heller ikke selvlensende så jeg vil montere inn en lensepumpe baki midten. Noen som har gode råd om størrelse, type og montering?
 7. Så rart. Kan du forklare hvorfor? Jeg klarer ikke tenke meg til hvordan det foregår reint teknisk.
 8. Flotte tips. Den har ikke vært av båten under transport. Den gikk en god stund på tomgang mens jeg ordna med andre ting før jeg kjørte ut så det kan jo være. Det er ikke oljetank på den så den står jo med oljeblanda besin hele vegen. Sjekker fuellinja og ser at det ikke er tett og det samme med luftfilter da så er det bare å håpe på det beste. Er det krav til VHF-kurs for å ha en liten radio, eller er det bare å skaffe seg en?
 9. Fikk båten på sjøen i dag. Når jeg testa den i Oslo så gikk den helt fint og jeg kunne gi bånn gass, men i dag så kvelte den seg når jeg gassa på. Det er jo en totaktsmotor og det jeg husker fra tiden med moped var at dette betyr enten for lite luft eller for mye drivstoff. Stemmer det på denne også? Skal legge ut litt bilder når jeg får overført de fra den ene til den andre dingsen.
 10. Har du sett på isolerte telt, slike de bruker i USA?
 11. Skuffer og skap skal fylles opp. Så billig dritt fra Ebay trenger vi uansett
 12. Til den prisen går det jo ann å teste. Jeg bestiller iallefall en
 13. Sei - 7 (+2) Torsk - 8 (+1) Lyr - 9 (+1) Grønngylt - 4 Bergnebb - 9 Rødnebb - 5 Svartkutling - 7 Berggylt - 2 Vanlig Ulke - 1 Makrell 14 (+2) Sypike 4 Sandkutling 5 Hyse 6 (+5) Taggmakrell 1 (+1) Totalt 82 (+12)
 14. Ja det er rett plass. De store jeg har fått der har tatt i løpet på innsiden