Jump to content
Fiskersiden

Fjesingsen

Members
 • Posts

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fjesingsen last won the day on July 1 2019

Fjesingsen had the most liked content!

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.oppdagfisk.blogspot.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Alle organismer som lever i vann.

Recent Profile Visitors

1508 profile views

Fjesingsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. Denne fant jeg i et trollgarn, dessverre ikke anerkjent som fiskeredskap her inne tror jeg, men fisk er fisk!
 2. Haha! Ser det selvsagt nå, for et dumt spørsmål
 3. Takk for svar, jeg er usikker på det pga størrelsen... Kan være fristet til å tro det er en blåfisk, pomatomus saltatrix, pga de små sidefinnene... Men er som sagt usikker. Håper noen vet noe, eller evt kan bekrefte din antakelse
 4. Takk for svar, da vet jeg det til en annen gang hvis lignende dukker opp. Ikke store sakene nei, skal nok slippes tilbake i havet ved neste anledning.
 5. Beklager en kort ingress på førsteinnlegget, men sånn går det når man er på hytta med 2% strøm på mobilen og ingen lader. Jeg fikk altså disse to i steinknausene ved brygga. Kan nesten se ut som noe torskefisk? Hyttenaboen mente det var villing. Ble selv litt fascinert av de blanke merkene som går ned mot halen langs sidene. Er det noen som kan hjelpe meg med å identifisere hvilken art jeg har funnet her?
 6. Er ikke medlem der selv, så spør bare fritt, vet du om de har en egen avdeling for mikrofiske?
 7. Tenkte kanskje vi kunne ha en liten liste her over hvilke arter man har greid å fange? Så vi kan se litt av hva som reker rundt bryggebeinene i norske farvann? Mine er dessverre ikke alle tatt med stang, så listen er måske ugyldig, men alle er ihvertfall fanget levende i vann av meg selv. Gøy er ihvertfall mikrofiske Tangstikling Grønngylt Svartkutling Tangkutling Trepigget Stingsild (Brakkvann) Småsil Bergkutling Rødnebb Sypike Bergnebb Mener disse kvalifiserer til microfiske, men er ingen ekspert. Antar uten kilder at grensen ligger rundt sypike?? Eller er det utstyret det kommer an på?
 8. Det finnes mange flotte plakater med oversikter av fisker fra vårt kjære hav, med både bilde, navn og latinsk navn. Disse har ofte bilder av fisk som torsk, makrell og berggylt, en og annen eksotisk månefisk, pluss mange andre "vanlige" arter for den gjengse norske hobbyfisker.. Men finnes det noen slike artskart for småfiskene i fjæra vår?? En link vil glede stort
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.