Jump to content
Fiskersiden

HotShot

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1113 profile views

HotShot's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

5

Reputation

 1. Hei! Hvilken line bruker du nå? Er det den som fulgte med i nybegynnersettet? Jeg ville ringt til nordisk fiskeutstyr og hørt hva de anbefaler til akkurat denne stanga. Jeg vil tro at SA Volantis er et godt valg, dette er en veldig allsidig line som er lett å ha med å gjøre. Bruker den selv og er storfornøyd.
 2. Fikk tak i en ambassadeur 2000 fra 1962 her om dagen. Dette er en snelle jeg ikke har noe kjennskap til, trodde den fungerte som mine andre ambassadeur sneller. Er det noen som kan noe om disse snellene, er de brukbare til noe noe og er den verdt noe?
 3. Dette var en morsom fangst! Er født og oppvokst i spydeberg selv, og har fiska utrolig mye der, men aldri fått asp i denne størrelsen. Netopp dette som gjør glomma så spennende, muligheten for slike uventede fangster!
 4. Skitt fiske er greie å ha med å gjøre er min erfaring. De ordner helt sikkert opp.
 5. Vibrax og mepps er gode. Farger blir vel ingen enig om, nen kobber og rødt blir skjelden feil.
 6. En kamerat opplevde akkurat det samme med en 3-15g Berkley, usikker på modell. Hørt om flere tilfeller, kanskje et merke jeg ville vært skeptisk til..
 7. Jeg kjøpte det settet i vinter, anbefales! Bare sørg for å få trådholder med keramisk rør i midten. Hadde noen mildt sagt frustrerende kvelder med den som fulgte med (i stål).
 8. Jeg fisker mye ørret fra kano, i det siste kun med flue men mye med sluk før. Har hørt et ordtak som sier at 90% av fisken står på 10% av vannet. Min teori er at man ved dorging bruker mye tid på plasser med lite fisk, men målrettet kasting på gode plasser gir raskere resultat. Selvfølgelig mange som er erfarne dorgere, og kan ta mye stor fisk, men jeg har bedre resultat med å kaste.
 9. Det stemmer bra, fant ut at jeg trengte en del ekstra. Samt mye mer kroker. Bundet en masse forskjellig, håper og tror jeg har det meste jeg trenger til sesongen. Lengter bare etter litt varmere vann nå.
 10. Selv noen mil sørover, i Østfold, ligger isen godt enda. Er nok flere uker igjen. Påskefisket blir i sjøen og Glomma.
 11. Vil ikke kanten på stripsen bli vel hard, og skape slitasje og mulig skader på sena?
 12. Har samme sett selv, og korken ser omtrent lik ut. Gir godt grep når det er vått. Synes stanga er helt grei, men gir selvsagt ikke samme goodfeeling som hardy firerstanga.
 13. Da var utstyret i hus. Settet fra Gero var ikke på lager på uviss tid, så handlet hos nordisk. Da har jeg jo litt penger når jeg ser hva mer jeg trenger også. Sliter litt med at tråden ryker fort. Tråden er 12/0 ultrafine, er det før tynt for en nybegynner? Trådholderen virker også å være av billigste slaget, kan kanskje være noe å hente her også. Ser ikke bort fra at teknikken ikke er optimal enda heller. Et "skrytebilde" av første flua:
 14. Har kikka litt på det settet der ja. Lettere å vite hva man får når det står merke på verktøy også.
 15. Takk, da blir det kjøp i løpet av høsten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.