Jump to content
Fiskersiden

Karl William Dalen

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Karl William Dalen last won the day on August 10

Karl William Dalen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

236 profile views

Karl William Dalen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

22

Reputation

 1. Jeg kjøpte en DAM Imax 100-250g stang og en Dam quick 2 8000sls og er meget fornøyd med det settet. Jeg bruker 100g surfbly og lager surfriggene selv. Funker gull og kostet meg ca 3000,- i oppstart.
 2. Jeg har masse videoer, men jeg får ikke lastet de opp.
 3. Disse bildene er tatt med mitt GoFish cam, det er egentlig video, men jeg har tatt ut bilder av hugg-øyeblikket.
 4. Sorry, det tenkte jeg ikke over. https://facebook.com/events/s/gjeddefiskekonkurransen-2022/1377839822700810/
 5. Sula JFF skal arrangere gjeddefiskekonkurranse førstkommende helg i Vassetvatnet i Langevågen. Dette er et av veldig få gjeddevann i Møre og Romsdal. Rekorden så vidt jeg vet er rund 10kg og har stått i mange år. For et par uker siden ble der tatt en på 8,3kg, så der er grei fisk i vannet. Kanskje det er på tide med en ny rekord.
 6. En liten «kavalkade» av årets turer så langt
 7. Deilig måte å tilbringe et par ettermiddager
 8. Den var meget vakker og virket frisk og rask. Det var elever på uteskole som fikk den, så den ble forsiktig satt ut igjen og svømte lykkelig videre.
 9. Da kan jeg offisielt bekrefte at der er bitevillig ørret i Spjelkavika
 10. Jeg har blitt gjenforent med min første stang og snelle. Snellen er grei nok å identifisere, men stangen er jeg mer usikker på. Logoen ser ut som om den har vært blå med en gullkrans rundt. Den er laget av glassfiber og har rød tråd på guidefestene. Jeg er også noe usikker på om jeg burde la alt være som det er, eller om jeg burde «pusse det opp», noen forslag?
 11. Jeg brukte jula sin før og en av mine venner hadde Biltema sin. Disse er egentlig helt topp, begge to, men nå har vi etterhvert byttet til Riot sine Maco 12. De to små kajakkene blir fortsatt brukt mye av venner og bekjente som er med på fisketurer. Bilde 1 er Biltema sin, bilde 2 er Jula sin og bilde 3 er Riot sin.
 12. Vi er i hovedsak i Borgundfjorden, Åsefjorden og Storfjorden, men vi har vært ut Breisundet og Ellingsøyfjorden også. Kajakkene er dønn stabile, selv med meterhøye bølger har vi ikke hatt noe problemer i dem. Vi tar oss en del ferskvannsturer også. Lokalt har det vært Lillevannet, Brusdalsvatnet og Vassetvatnet
 13. Vi er en gjeng nå som har drevet en stund med kajakkfiske i Ålesund og omegn. Jeg tenkte i den sammenheng å poste litt bilder og sjekke om der er noen interesse for andre å være med på dette.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.