Gå til innhold
Fiskersiden

Tøff fisk og ny art


Parashurama
 Share

Recommended Posts

Et annet godt mattips er å beine ut halen slik at du har to filetar, klask godt med urtesmør på filetane og "lim" dei sammen igjen til ein heil hale, ha på litt salt og nykverna pepper i vanlig monn. Så tapetserer du skiver med bacon (f.eks Stjernebacon) rundt heile halen og sett i ovnen, obs, ikkje legg på meir enn ei skive bacon i høyden, halen skal kun ha et tynt dekke bacon. Fisken e ferdig "når det kvita kjeme ut" så karmøybuen sa. Båtpoteter og saus av eget ønske er fantastisk til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.