Gå til innhold
Fiskersiden

Tøff fisk og ny art


Parashurama
 Share

Recommended Posts

Nå snakker vi breiflabb ja! Min breiflabb fra Saltstraumen var derimot en fresk liten fighter, men det kan ha noe med at den tok pilken min på under 20 meters dyp. Er snakk om over 100 meters forskjell, og trykket kan gjøre litt av hvert.

Grattis med noe som kommer til å smake kjempegodt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mattips: Skjær fileten i passe store biter og legg de i ei ildfast form med olivenolje og smør i bunnen. Strø salt og litt sitronpepper på fisken. Litt fløte og opphakka purre er også fint. Dekk forma med aluminiumsfolie og sett den i ovnen på 220 grader. La den stå i ca 40 minutt (avhengig av størrelsen på stykkene).

Tilbehør: Kokte poteter.

Saus: Lofoten fiskesaus med masse reker i.

NAMNAM. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.