Trond Skrevet February 4, 2008 Rapporter Share Skrevet February 4, 2008 Hvorfor smaker melka så rart når den får litt sollys? Er det pga fettet? Virker som om helmelk er mer utsatt. Stemmer det, luft og lys oksiderer fettet. Umettet fett oksideres først, det er derfor f.eks. fisk harskner så fort. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Potemkin Skrevet February 4, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet February 4, 2008 Stemmer det, luft og lys oksiderer fettet. Umettet fett oksideres først, det er derfor f.eks. fisk harskner så fort. Finnes det noen land som har bedre melk enn norge? når der er en storm på vej. Aborren bider vildt i perioden inden barometeret rigtigt begynder at vise et fald. Det er som om fiskene fornemmer den kommende uro. Så kig på vejrudsigten og se om der en storm på vej. Så er det ud og hale fisk op inden træerne falder om ørene på dig. Har drukket varm geitemjølk under en interrail ferie. Noe som jeg oppfattet som noe sært. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.