Gå til innhold
Fiskersiden

Numedalslågen


Roar Larsen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1,2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Så vidt jeg vet er det hittil tatt 4 lakser i Holmfoss. 10kg, 9kg, 7,5kg og 7kg. Litt laber åpning. I dag har det visst blitt observert

en del fisk.

Det tragiske er jo at det ikke i år heller finnes noen oppegående børs.. Er sikkert mange som har interesse av å følge med på situasjonen i

Holmfoss.. Iallefall for oss vanlige dødelige som må vente til 10 Juni før vi kan begynne.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hva skal enn si.. Abstinensene ble for ille. Hadde noen timer til rådighet, og kjørte opp til Holmfoss i dag tidlig. Kjøpte meg et kort og prøvde meg på litt slukfiske fra land. Hadde jo ingen forhåpninger (dvs.. de vanlige var jo på plass griseflaks, uten snøre i vannet osv..) men kort fortalt, ingen fisk på land. Så ut som en av båtene på evja fikk en mellomlaks. Ellers så var det en fin formiddag.. mange fiskere også.. Lå vel 8-9 båter på det meste... Ingen med mark i fossen..

Blir spennede å se på årets sesong.. og håper folk holder seg til kvota.. (vi vet jo at mange opererer med litt varierende kvote:-))

Skitt fiske.. Neste kort er stubben..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vestfold

Endrede bestemmelser i følgende vassdrag:

Numedalslågen: Døgnkvote på 2 laks pr fisker, årskvote på 7 laks pr fisker. Fisketiden for tradisjonelle redskapstyper innkortes med en uke på slutten av sesongen.

For øvrig videreføres gjeldende bestemmelser for fiske etter anadrome laksefisk i Vestfold.

disse kvotene kan man like :dribble:

nå gjenstår det vel bare å få forbud mot disse lakseflåtene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Hva sier folket som kjenner elva godt? Dette må vel være en forholdsvis laber start på sesongen så langt vel?? Er stadig innom børsen og sjekker.. Så det var meldt inn noen fisker i dag.. Blir spennende å se på denne sesongen..

Dårlig start, tyder ikke godt... Litt unormale forhold har det vært med lite vann rundt åpningen. Men allikevel har det nå i det siste vært litt vann, over 100 kubikk. Dette burde ha satt litt fart i fisket. Det gjorde det ikke. Spørs om den store laksen faktisk gikk allerede før åpningen, på påskeflommen. Hvis det i det hele tatt er noe tidligfisk i år da..?? Rundt St.hans skal smålaksen dukke opp, og det er i grunnen den jeg setter min lit til nå.. Om den kommer da..? Selvsagt litt tidlig å spå enda, men jeg liker ikke trenden.. Synes den bare bekrefter at stammen sliter..

Ruslet hele strekket i dag fra Kjærrafossen og ned til Utklev nord. Så ikke en eneste fisk. 14 grader i vannet, så det burde vært fullt mulig å se noe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiska på stubben 10 juni. Hadde jo rimelig høye forventninger, men det var en del vann og den steig godt i løpet av dagen.

Kunne ikke fiske kortet helt ut, da jeg skulle reise videre. Var der faktisk helt alene, da mine fiskekompiser kom hjem fra køben kvelden før og meldte avbud alle som en..Jaja.. kulpen for meg sjæl. Lang historie kort.. hadde et slag etter sluken i 8 tida på morran, så et hopp. og mista en drømmelaks.. Den tok 10.50 ca.. Hadde akkurat kikka på klokka, og bestemt meg for at jeg rakk å fiske frem til kl 11 før jeg måtte pakke sammen.. Svarte jeg skvatt, den dro rett nedover og jeg løper over fjellet det jeg er mann for da jeg er redd den skal gå ut fossen. Var glatt og vått, og det er jo ikke plassen en vil ramle i elva.. Den stopper opp helt innat fjellet, og yes,,da kan jeg prøve å komme med forbi og lagt presset fra ned siden hvertfall. Men så drar den avgårde mot fossen, og krokfestet glipper... Shit åsså.. vet ikke om den gikk ut fossen, men tipper det.. Ble litt sånn tom inni meg.. men tross alt bedre og kjenne draget av en laks og miste den en intet sett eller kjent.. Og det er lenge til jeg får prøvd meg igjen.. Så de tok to fisk på kjærra da jeg var der.. Den ene var sikkert den på 10,5.. så pen ut fra der jeg sto..

Endret av Daggers
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiska Rien vest i kveld. Kom akkurat inn døra hjemme nå, like fiskelaus som da jeg dro oppover! Fikk ingenting, kjente ingenting.. Så et hopp i løpet av hele kvelden..

Ellers har jeg hørt at det ble tatt en fisk på øst i dag. Samt at det er tatt en på over 15 i kjærra (ha jeg blitt fortalt)..

Får se om jeg gidder å dra å fiske i morgen tidlig da

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share


×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.