Gå til innhold
Fiskersiden

Ny pers på Grønngylt.


Rønsingen
 Share

Recommended Posts

Takker og bukker folkens!

Well done! Grattis med pen grønngylte :) Blåskjellene så digge ut da.

Har spist blåskjell i fra sandstrender før... Anbefales ikke for tenna :) mengder med små perler godt gjemt i kjøttet...

Blåskjell er pornoagn! :) Skal se om jeg får henta meg noen kilo selv i morra.

Knall agn til spetta ;)

Grattis Jan. Derfor du ringte når jeg lå og sov i ettermiddag kanskje? :P

Bra du gjør grundig research før vi kommer nedover :P

Research må gjøres ja :D

Sykt flotte fisker.

Velfortjent N-rek uten tvil.

Hvor lenge koker du skjellene for at de skal bli faste?

Koker ikke skjellene, rensker de og lar de ligge i ei rist over natta for å renne av seg det overflødige vannet før jeg pakker de i plasst i passe porsjoner og fryser de.

Vill du koke de så er det bare å hive de oppi kokende vann og ta de ut når de åpner seg. Tar ikke lange tiden. Samt hvis man koker de så slipepr man det kjedelige arbeidet med å åpne alle skjellene med kniv…

Grattis med nrek.

Er det lov å spørre om hvor plassen er?

Og i såfall, er det høvelig barnevennlig?

Er dessverre ikke spesielt barnevennlig her med tanke på at det ikke er noe rekkverk eller lignende på flytebrygga.

Plassen er det eneste gode stede vi har for mengder med sandmark/børstemark og store blåskjell så den legges ikke ut på nett, men send meg en pm hvis du er interessert :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koker ikke skjellene, rensker de og lar de ligge i ei rist over natta for å renne av seg det overflødige vannet før jeg pakker de i plasst i passe porsjoner og fryser de.

Vill du koke de så er det bare å hive de oppi kokende vann og ta de ut når de åpner seg. Tar ikke lange tiden. Samt hvis man koker de så slipepr man det kjedelige arbeidet med å åpne alle skjellene med kniv…

Koking vs. ikke koking? Like bra som agn? Letter/vanskeligere å feste?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ukakot er desidert best etter min mening, men kokte funker de og.

Mye lettere å feste kokte, men med ei agnnål og litt surretråd så er det ikke noe problem å agne med ferske blåskjell.

Ellers så står det litt info her:

http://www.planetseafishing.com/tutorials/...he-art-mussels/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.