Deep Blue Sea Skrevet October 24, 2009 Rapporter Share Skrevet October 24, 2009 Nok et agn spm Er berggylte brukbart agn? Fikk så mange i dag Makrellen er stukket av. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
palkr Skrevet October 25, 2009 Rapporter Share Skrevet October 25, 2009 Nok et agn spm Er berggylte brukbart agn? Fikk så mange i dag Makrellen er stukket av. Har selv bare testet berggylte som mat, men jeg vet at gyltefisker er populært som agn for havabbor i England. Så da må det kunne funke her også? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
hopingen Skrevet October 25, 2009 Rapporter Share Skrevet October 25, 2009 bergnebb funker vertfall til torsk og lyr Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Marius- Skrevet October 25, 2009 Rapporter Share Skrevet October 25, 2009 Skal være ekstremt bra etter krabbe og hummer i teiner. Da gjerne om de lar kjøttet råttne litt først Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet October 25, 2009 Rapporter Share Skrevet October 25, 2009 Berggylte er jo også fantastisk god mat! Super på grillen, muligens den beste man kan putte i grateng og slett ingen dårlig ingrediens i ei suppe. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Roger N Skrevet October 26, 2009 Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Berggylte er jo også fantastisk god mat! Super på grillen, muligens den beste man kan putte i grateng og slett ingen dårlig ingrediens i ei suppe. åssen er smaken på de litt større Berggyltene, har en litt stor en i frysern på ca 1.6kg. Den blir ikke for grov i kjøttet? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet October 26, 2009 Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Tror ikke 1,6 er for stort for spising, men det spørs jo hvor mange år den har vært den størrelsen. Har ikke testet berggylt mye som agn, men det er markant bedre enn bergnebb. (utfra en testdag en sommer for noen år siden)( Det er jo fiskekjøtt med mye lukt i, så det burde gå an å bruke. Er du tom for makrell funker jo sei, og de forsvinner jo aldri. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet October 26, 2009 Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Det burde være straffbart å bruke bergylte som agn Det er en nydelig matfisk, men ja, det er kjempeagn også. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet October 26, 2009 Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Det burde være straffbart å bruke bergylte som agn Det er en nydelig matfisk, men ja, det er kjempeagn også. Du er hjertelig velkommen til å spise stasjonær bunnfisk fra Bontelabo, men såsant du ikke har polsk fordøyelse ville jeg ikke anbefale det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet October 26, 2009 Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Du er hjertelig velkommen til å spise stasjonær bunnfisk fra Bontelabo, men såsant du ikke har polsk fordøyelse ville jeg ikke anbefale det. Da får jeg holde meg til skjærgårds eller dypvannsgylter med skalldyrsmak fra Sørlandet Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Deep Blue Sea Skrevet October 26, 2009 Forfatter Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Brukte sei igår, fikk et par langer, den største på 2.5kg. Synes makrellen er overlegen, men man får ta det man har Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet October 26, 2009 Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Brukte sei igår, fikk et par langer, den største på 2.5kg. man får ta det man har Tuller ikke når jeg nevner at lammehjerter skåret i tynne og lange strimler også er givende. Om disse fryses ned sammen med reker eller makrell , økes agneffekten. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Deep Blue Sea Skrevet October 26, 2009 Forfatter Rapporter Share Skrevet October 26, 2009 Tuller ikke når jeg nevner at lammehjerter skåret i tynne og lange strimler også er givende. Om disse fryses ned sammen med reker eller makrell , økes agneffekten. Burde ikke vere det vanskeligste å få tak i da jeg jobber med slakt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet October 27, 2009 Rapporter Share Skrevet October 27, 2009 Derimot okselever funker dårlig Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.