Gå til innhold
Fiskersiden

Berggylte som agn


Deep Blue Sea
 Share

Recommended Posts

Berggylte er jo også fantastisk god mat! Super på grillen, muligens den beste man kan putte i grateng og slett ingen dårlig ingrediens i ei suppe. :)

åssen er smaken på de litt større Berggyltene, har en litt stor en i frysern på ca 1.6kg. Den blir ikke for grov i kjøttet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke 1,6 er for stort for spising, men det spørs jo hvor mange år den har vært den størrelsen.

Har ikke testet berggylt mye som agn, men det er markant bedre enn bergnebb. (utfra en testdag en sommer for noen år siden)(

Det er jo fiskekjøtt med mye lukt i, så det burde gå an å bruke.

Er du tom for makrell funker jo sei, og de forsvinner jo aldri.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er hjertelig velkommen til å spise stasjonær bunnfisk fra Bontelabo, men såsant du ikke har polsk fordøyelse ville jeg ikke anbefale det.

biggrin.gif Da får jeg holde meg til skjærgårds eller dypvannsgylter med skalldyrsmak fra Sørlandet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brukte sei igår, fikk et par langer, den største på 2.5kg.

man får ta det man har cool.gif

Tuller ikke når jeg nevner at lammehjerter skåret i tynne og lange strimler også er givende. Om disse fryses ned sammen med reker eller makrell , økes agneffekten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.