Richard Kolbeinsen Skrevet November 12, 2010 Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Så har jeg vært en tur på havet og fått noe spendende. Hva annet en jippi kan en si.Ny art å greier. Fisken har ligget i fryseboksen,så det er ikke noe mot den skjønnhet som åpenbarte seg når den kom opp.Snakk om havetssølv. Nå er den første av 2 fortært. Å makan til nydelig matfisk fast og fin i kjøttet. Ellers var det lite å få,det var mye vind å bølger. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
potbelly Skrevet November 12, 2010 Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Å få en slik er vel ikke akkurat så værst. Må vel være bra nok det. Gratulere med spesi fisk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet November 12, 2010 Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Jøss...Hva fikk du den på? ...og stor gratulasjon for å ha fått en skikkelig tøff fisk! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Richard Kolbeinsen Skrevet November 12, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Jøss...Hva fikk du den på? ...og stor gratulasjon for å ha fått en skikkelig tøff fisk! Blå gummimakk. Og de kjempet godt.Utrolig tøff fisk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ivar Magne Skrevet November 12, 2010 Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Grattis med kul fisk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet November 12, 2010 Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Den karen der øvegår d mesta,...grattis, Richard Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Helge S Skrevet November 12, 2010 Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Gratulerer med ein herlig fisk, Richard. Havbrasme er kanskje den beste fisken eg har smakt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Richard Kolbeinsen Skrevet November 12, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 12, 2010 Gratulerer med ein herlig fisk, Richard. Havbrasme er kanskje den beste fisken eg har smakt. Den er nå den klare ener på lista mi over gode matfisk. Neste plass kommer fjesing og så knurr... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet November 13, 2010 Rapporter Share Skrevet November 13, 2010 På plattform eller? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Richard Kolbeinsen Skrevet November 13, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 13, 2010 På plattform eller? jupp laaaaangt ute i havet. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
havtryta Skrevet November 13, 2010 Rapporter Share Skrevet November 13, 2010 Grattis med überkul fangst! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jon-Eirik Brobak Skrevet November 15, 2010 Rapporter Share Skrevet November 15, 2010 jupp laaaaangt ute i havet. velkommen i gjengen ka plattform? Snorre A? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet November 16, 2010 Rapporter Share Skrevet November 16, 2010 Grattis med kul art Richard. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin S Skrevet November 17, 2010 Rapporter Share Skrevet November 17, 2010 Grattis med tøff fisk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rune Skrevet November 18, 2010 Rapporter Share Skrevet November 18, 2010 oppskrift? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Richard Kolbeinsen Skrevet November 18, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet November 18, 2010 velkommen i gjengen ka plattform? Snorre A? ja det var der ja oppskrift? litt salt,litt pepper,revet ingefær +løk + hvitløk som blir brunet i stekepanne,lime skall revet, så inn i ovnen under et dekke av alu.folie på 150 grader. MMMMMMMMMMMM det var godt..Får vand i munen bare å tenke på det godt jeg har en til i frysen...... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.