Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/19 in all areas

 1. 2 points
  Velkommen til forumet. @erik har mye erfaring vet jeg fra Vansjø. Ta en titt på bloggen til gutta boys i Team Colibri der finner du mye fint. Har noen turer selv for mange mange år siden men da dorga vi bare. Ble mane finne Gjedder å noen Gjørs men ikke noe å skryte av. http://teamcolibri.blogspot.com/search/label/Vansjø
 2. 1 point
  stiksvann er det tatt mange store-opp mot to kg og over, tror cato bækkevold fikk sin ene av to tokiloser der-2050 g tror jeg. isesjø er det mye abbor opp mot 1.3 kg-men få over. lyseren er visst litt i en bølgedal nå-men der er tatt tokiloser. husker to innmeldte på 2 kg for 20 år siden. de store kommer nok tilbake om noen år.
 3. 1 point
  Takk, jeg har skrevet endel om Vansjø tidligere ja. Av flere grunner har jeg ikke fisket så mye der de siste 3-4 årene dog, bare en tur eller to i året. Etter Morsa-prosjektet endret Vansjø seg veldig, og det er først nå ting begynner å stabilisere seg igjen. Gjørs er nå den dominerende rovfisken, kontra pre-Morsa hvor gjedde var den dominerende rovfisken.
 4. 1 point
  Kommer vel litt an på om du skal fiske fra båt eller fra land. Nedre del av vansjø (fra S-svingen BY THE WAY) huset endel mindre gjedder (opp til 5 kg) og ned til krapfoss brua. Spesielt når laua leker . Masse abbor samme sted de største i S-svingen og mindre nedover jomfruland, nedre vrangen og rundt vepsen.