Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20. okt. 2020 in all areas

  1. Ny oppdatering fra båtprosjektet mitt. https://www.teamkrokodille.no/post/prosjekt-ibiza-20-sport-del-5 Hilsen Atle
    3 points
  2. Det har blitt noen turer med min nye Parabellum 9'2'' 7-23g nå å den nye snella. Må bare si jeg elsker det nye oppsette. Jeg vet om flere som fisker med en stang til alt men da går dem glipp av mye må jeg si
    2 points
  3. Var en liten tur ute etter jobb i går. Ble bare en SØ og noen Makrell. SØ tok på opphenger flue i sort med hvite hår.
    2 points
  4. Takk! Kaasbøll var ikke en båt jeg så mye på, men de er tøffe og praktiske båter ser det ut som. Jeg var strengt begrenset ift. budsjett, derav så jeg kun på eldre båter i en lavere prisklasse enn Kaasbøllbåtene. Så liker jeg generelt glassfiberbåter bedre enn aluminum selv om alu er veldig praktisk på mange måter!
    1 point
  5. Bruk en PR installasjonskabel på noen få meter for å få fram kabler i områder en ikke kommer til. Anbefaler å bruke korrigert trekkerør på 32, 40 eller 50mm for å beskytte kablene samt for å gjøre det enklere å dra nye kabler senere.
    1 point
  6. Takk for det! Det er ikke nødvendigvis slik at mer utstyr gir mer fisk, men morro er det lell. Hehe, joda, fisker litt i Bunnefjorden innimellom, dog ytterste del langs Nesoddlandet da. Generelt mye liv og byttefiske der synes jeg, men skal ikke påstå jeg er lommekjent i indre deler av Oslofjorden, fisker stort sett på de samme plassene hver gang.
    1 point
  7. Gratulerer. Det er slike minner som hjelper en stakkar gjennom en lang og "hard" vinter. Flott rapport
    1 point
  8. Artig å følge med på prosjektet ditt, selv for oss som ligger «noen» hakk bak utstyrsmessig ... For øvrig noterer jeg fra samme blogg, at du kjører langveis fra for å fiske i Bunnefjorden, mens jeg, som i perioder har båten liggende der, stort sett kjører ut av Bunnefjorden ....
    1 point
  9. Jeg har faktisk fisket mye etter laks (en stor forskjell kontra "fisket mye laks"). I en tid da man var yngre og dummere (eller mer tålmodig) frekventerte jeg elver både i Trøndelag og på Sørlandet i ukesvis hvert år. Det ble en hel del laks også, men desidert mest smålaks. Etterhvert skiftet jeg ut trøndere og sørlendinger med drammensere, og med det kom jeg også borti langt flere større laks. Men tilfeldighetene var aldri på min side på de litt større, de slapp med skrekken de gangene jeg kroket en av de. Jeg har nok et par tusen timer dorgende etter laks også, noe i Drammensfjorden men mest i Vänern. Her er trollingpersen fra Vänern, pussig nok også 6kg. Den ble tatt på min første tur i Vänern, kan nok kalle det nybegynnerflaks, så dette var ikke i går... Jeg har dessverre ikke kunne prioritere den trollingen de siste 4-5 årene. Det har vært en tur til söta bror hvert år, men de turene har det vært mye vind så jeg har ikke kunnet fiske Vänern men har holdt meg til andre innsjøer. I år skulle bli året da jeg endret på det, året da jeg kunne få inn flere helger og dermed kanskje treffe med været så jeg kunne komme meg ut på Vänern igjen, men så kom pandemi og stengte grenser. Jeg har vært to turer i D-fjorden i år men bare fått makrell.
    1 point
  10. Denne artikkelen er fra 2018, men siden opptil flere av forumets medlemmer har skaffet seg nye farkoster som likner på den vi modifiserte her, deler jeg like godt artikkelen som handler om å modifisere en enkel aluminiumsbåt slik at den blir mer rettet mot sportsfiske. Her er det snakk om ganske enkle endringer, ting de fleste kan få til selv, ikke ombygging ala det dere kanskje har sett at vi har gjort med Pioner 17. (Som da skjer i samråd med teknikere fra Pioner, siden vi gjør endringer som påvirker båtens konstruksjon, noe man skal være forsiktig med.) Link: https://teamcolibri.blogspot.com/2018/06/fra-enkel-alujolle-til-spinnfiskebat.html
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.