Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28. nov. 2023 in all areas

  1. Takk! Krøkle er prima agn for ismeite. I dette vannet har jeg aldri lyktes med å få noe særlig mengder av de dog. I innsjøer hvor jeg får tak i de i litt mengde (fisker da med sabiki og en maggot per krok) som Mjøsa, Randsfjorden og Tyrifjorden, bruker jeg de til ismeite etter for eksempel ørret. I nesten alle vann med bestand av krøkle får du større fiskespisende individer, så lenge fisken får lov til å bli gammel nok til det. Her er det ikke bare snakk om tilgang på mat (krøkle) men også fiskepress og regler rundt uttak (maksmål) som virker inn.
    1 point
  2. Ville heller ha kjøpt meg en vanlig sekk, når det er snakk om å gå lengre distanser er det gjerne snakk om skogs og fjellfiske og da er det fint med en god ryggsekk. Sommerstid setter jeg enorm pris på ventilering i ryggen, jeg er derfor veldig glad i Ospre sine sekker. Feks Osprey Kestrel på 38L, eller Osprey Talon 33L som er min egen mest brukte sekk. 33-38L er i min mening veldig grei størrelse for en sekk fiske-dagstur. Da har man plass til utstyr samt plass igjen hvis det skulle bli en god fangst.
    1 point
  3. I går var jeg ute en tur ved Mjøsa for å teste landfiske etter ørret igjen. Det hadde jeg ikke gjort siden våren, så jeg var litt sugen på å ta noen kast. Etter en times tid gikk det på en ørret på bare 700g. Selvfølgelig en liten fisk til Mjøsa å være, men gøy å få napp Den bet på en Duo Wedge 95. Denne fikk selvfølgelig friheten tilbake og kan vokse seg større. Jeg har tro på sesongen fremover, da jeg så mye aktivitet i overflaten av både små byttefisk og større ørreter.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.