Sesam

Medlemmer
 • Innholdsteller

  61
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Sesam last won the day on August 13 2016

Sesam had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

19 Good

Om Sesam

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

504 profilvisninger
 1. Vanskelig å få ørret på Bygdøy midt på dagen. Prøv heller på kvelden/natta eller dra lenger ut i oslofjorden. Hilsen en som brukte mange timer uten fisk i indre oslofjord tidligere
 2. Den til høyre så råflott ut! Grattis
 3. vil si det er prime-time for sjøørret fiske på hvaler nå. Hvis du har båt så kan du dorge rolig med en møresild eller wobbler. Bør være gode muligheter fra land også. Grunne områder med litt strøm, små skjær, bukter/viker med bra med byttedyr etc.
 4. Lekker detalj med den fisken i sølv mot det sorte
 5. Er det kun wobblere dere "dorger" med fra båt, eller modifiserer dere også wobblere dere kaster med? Ser for meg at modifisert wobbler fort henger seg opp når man kaster. Til dorgefiske/trolling virker det lurt. Anbefaler alle teamkollibri-bloggen for god beskrivelse av fremgagsmåte
 6. Takk for svar alle Spørsmålet gjaldt hvem som har likt ja. Hadde vært hyggelig å sett hvem som liker innlegget. Da får vi bare vente på fremtidige oppdateringer av forumet, så får vi se om det blir! Skitt fiske.
 7. Hei. Mulig dette er et dumt spørsmål som alle andre vet, men jeg spør nå forde Får kun opp at "Noen liker et innlegg i et emne" når en annen bruker på forumet har likt et innlegg jeg har skrevet. Er det slik for alle eller er dette noe jeg kan endre i innstillinger?
 8. Den ørreten var rå!
 9. Blir spennende å høre radiointervjuet. Håper du får anledning til å høre gjennom før det går på luften så du er enig i måten det blir vinklet på og synspunktene dine kommer riktig frem.
 10. Du må nok belage deg på en times kjøring i bil fra Ålesund for å finne Røya tror jeg. Vet kun om røyevann i høytliggende fjellområder over tregrensa. Pass på isen, da det stort sett har vært mildt på Sunnmøre til nå denne vinteren.
 11. Gratulerer med flott ørrett! Prøvde noen få kast selv på julaften. Blitt tradisjon å ta noen kast når jeg feirer hos bestemor i Tønsberg som bor 50 meter fra en bra SØ-plass. Fikk dog ingen fisk på land. Fisket med sluk med flue-ophenger. Et annet alternativ hvis man ikke har bombarda tilgjengelig. Fordelen med bombarda er helt klar at man kan fiske saaakte over grunne partier
 12. Mange fine skatefangster det der!
 13. Artig skrevet historie kjedelig å høre at greiene dine ble stjålet!