PRH Skrevet December 5, 2010 Rapporter Share Skrevet December 5, 2010 Flott luke, Marius. Mange gode tips jeg skal ta med meg videre. (har heller ikke båt). Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ølgylt Skrevet December 5, 2010 Rapporter Share Skrevet December 5, 2010 Flott luke dette her. Jeg har lurt på om det ikke er på tide å ta opp gjeddefisket igjen, og en slik god beskrivelse av fremgangsmåte gjør det lettere. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet December 5, 2010 Rapporter Share Skrevet December 5, 2010 Flott artikkel. Når du bruker makrell, skråskjærer du veldig ved brystfinnen eller skråskjærer du bare litt. Du bruker altså ikke filet, og du vil ha med halen? Også på bunnmeite? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Iversen Skrevet December 5, 2010 Forfatter Rapporter Share Skrevet December 5, 2010 Det er avhengig av størrelsen på makrellen Gabbe. Er den veldig stor skråskjærer jeg noe, men vanligvis skjærer jeg bare rett over. Vil at agnet skal være rundt 25-30 cm. Er begrensa hva en karpestang i 2.75 lb tåler å lobbe ut, men normalt er nok agnet opptil 250 g. Lar halen være på! Bruker ikke filet nei. Har ikke så stor troa på det. Skal ha stort agn Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.