Ølgylt Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Plutselig er det begynt å dukke opp Hvitlaks i innholdsfortegnelsen på fiskekaker. Og det normale spørsmålet er da : Hva pokkern???? Og for å gjøre det enkelt, dette er en hvitlaks: Nå skal det jo sies at fiskekakene var gode de altså, men likefullt... Her er en link til en annen som har reagert lignende : http://dinmat.no/Artikler/Toppen-av-fiskekaka Hva blir det neste ? Bergnebb presentert som bruntorsk? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Florø`en Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Helt kanon og Spot on. WTF !!?? Helt enig. Smiler enda av annonsen under linken. Fra nå av heter mine hjemmelagede kaker: "Brunsnegl kaker med hint av annet" Ps( til info inneholder mine , mot andres oppskrift, 95%fisk , rognkall , tanstikling, skrubbe og det neste tur måtte innbringe) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Triturus Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Hva er galt med vassild i fiskekakene? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Vel, vel...vassild er i laksefamilien og har hvitt kjøtt. Godt smaker den også :)Men å kalle det for steinbitt kaker er å strekke strikken ganske mye. @J. Olav : 1 av mine favoritt fiskearter i det siste ( til mat) er blitt øyepål, men veldig lite kan måle seg med frityrstekte ( ferske) hell og ikke sløyet lodde, strødd med litt havsalt etter stekkingen. Hm ..snadder ! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
lartol Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Vel, vel...vassild er i laksefamilien og har hvitt kjøtt. Godt smaker den også :)Men å kalle det for steinbitt kaker er å strekke strikken ganske mye. @J. Olav : 1 av mine favoritt fiskearter i det siste ( til mat) er blitt øyepål, men veldig lite kan måle seg med frityrstekte ( ferske) hell og ikke sløyet lodde, strødd med litt havsalt etter stekkingen. Hm ..snadder ! hel fritert lodde hørtes faktisk ut som sikkerlig snadder! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin S Skrevet April 11, 2013 Rapporter Share Skrevet April 11, 2013 Herregud... ja det er ikke artig lesning å se på innholdsfortegnelse på blandingsprodukter... Men fiskekakeoppskriften under så god ut! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
TommyB Skrevet April 12, 2013 Rapporter Share Skrevet April 12, 2013 Har ingen ting i mot og spise vass sild, så lenge jeg vet at det er vass sild jeg betaler for har jeg betalt for kveite, vil jeg jo ikke ha skrubbe i skiver Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.