Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05. aug. 2020 in all areas

  1. hei hei folkens. Ble litt av en tur dette ja. Vi var forøvrig på nord-østsida av Stråholmen for det meste, solgangsbrisen friska på med sør-øst liten kuling utover dagen, så vi måtte ligge litt i le for den verste sjøen. Hadde egentlig tenkt å fiske langs yttersida av Jomfruland. Det ble to operasjoner ut av det, er hjemme nå med utsikter til ca 10 uker sykemelding. Men kan sannsynligvis kjøre bil og bruke båten litt forsiktig etter 4-5 uker.
    1 point
  2. Takk for tipset Tusen takk for tipset og fargehjelp. Gjorde et utvalg halveis tilfeldig i slukboksen. Men så også at Skitt Fiske har et wobbler sett kalt Catos (Bekkevold) utvalgte for røye. Så jeg prøvde å kopiere fargene. Noen av disse er det lenge siden jeg har brukt og krokene kunne nok vært bedre. Det litt morsomme er at både Cato og jeg har en karriere som tjuvfiskere i Lutvann fra den gang det ikke var lov å fiske der. Den gangen var Cato en meget stille og forsiktig gutt som ikke på noen måte brukte stygge ord. Men uansett vi får se hvordan det går. Får vi ikke noe fisk så blir det ingen sure miner Vi skal nok nyte dagen og kvelden for det. Dette blir like mye tur som fisketur
    1 point
  3. Mine valg i prioritert rekkefølge: Hvis målet er å dorge fra ting som går sakte (slik som din packraft eller en kano) så vil jeg sterkt anbefale å prøve seg litt frem med å ta bort de originale korkene og bruke lenke eller wire for å få bedre (mer markant) gange på woblere i lav hastighet. Her ser du et eksempel:
    1 point
  4. Litt off topic, men å få teltplass på øya i seg selv når det er fint vær i helga kan være den største utfordringen. Dra tidlig. Har kun vært innom øya for å koke kaffe på en ukedag, for et par uker siden og da var det omtrent kø-system for å bruke den.
    1 point
  5. Siden alt av båtmesser har vært no-go i år har jeg ikke sett de nye modellene på nært hold, men "armen" er da en tykk metallplate som er bokket til og skrudd med gjennomgående bolter i platen foran? Dette pleier å bli meget solide løsninger som du omtrent kan løfte båten etter. Den eneste ulempen jeg ser med den typen montering (i likhet med å montere den på et baugspyd) er at den er mer utsatt for sjøsprøyt så den bør skylles godt med ferskvann etter bruk.
    1 point
  6. Ettersom denne tråden ble plukket frem fra glemselen, må man vel rapportere. Jeg var tre dager i Vikbekkfjell ved Mår sist helg, med to barn på 8 og 13. Vi opplevde både sol og rufsevær. Det var ikke primært en fisketur, men vi lurte da opp noen mindre fisker, om lag fem stk. Alle på flue og etter modellen jeg kaster ut, jr. får stanga, vi gjør et slags felles tilslag og han sveiver inn ... Jeg får vel lære dem fluekasting etterhvert ....
    1 point
  7. Kjøp aschehougs store fiskebok. Eller våre saltvannsfisker.
    0 points
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.