Jump to content
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/14/21 in all areas

 1. Da tror jeg at jeg prøver på det! Så nærme som mulig uten at det blir ubehagelig! Får satse på klart vann og napp! Ikke umulig at det blir en tur i ytre oslofjord så lenge været er greit. Kommer med rapport selvsagt! Takker for innspill!
  2 points
 2. Kommer vel an på hva man sammenlikner med ja... Har et par hengere som kan benyttes om det kniper på plassen. Man får mye fint for mellomlegget mellom min CX5 og en Viano. Det dekker feks både båten min og varehengeren.
  1 point
 3. I den prisklassen så kan du se på Lawson offshore 15-40 ibs . Savage gear salt er også et alternativ.
  1 point
 4. hei Så ut som en hyggelig tur. Er forøvrig i dette området jeg fikk min første og eneste gjedde på fluestang for noen og førti år siden, under et besøk hos en slektning som leide hytte der. Fin rasteplass der forøvrig, ser ganske så idyllisk ut på sommeren. (jeg har satt fra meg hengeren der et par ganger ved leveringer i området) Til noe helt annet, hvilket transportfirma bruker dere til å frakte utstyret når dere er på fisketur?
  1 point
 5. Hei Laks kan du sannsynligvis glemme. Den er ute i havet nå, og kommer ikke inn mot elvene før i slutten av april. På dagtid kan du dorge litt lenger fra land enn på kveldene, ørreten trekker ut på litt dypere vann på dagtid, typisk 2-5m. Jeg pleier å dorge slik at jeg går over buktene, og nært odder. Men det er nok ørret du må satse på på denne tida. Det kan dog slenge en og annen overvintret makrell, men det er kanskje litt for tidlig og kaldt i vannet enda. Drammensfjorden er ganske grei å dorge, detr er ikke så mye ureint langs land der. Utenfor svelvikstrømmen er det i allefall gansk
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.