Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16. juni 2021 in all areas

  1. Endelig var dagen kommet! (For noen dager siden altså) Jeg satte ut båten, retning tyristrand i tyrifjorden. Båten var full av pils, fyrstekake, solkrem og håp om fisk. Håpet har jeg utrolig nok holdt oppe. Siden i fjor høst, har jeg rundt regnet dorget 150-200 stangtimer i tyrifjorden. Det eneste jeg har fått er en krepseteine. Armert med tipset om at Bomber sin Long A i fargen gul/gull/rød skal være bra saker ble det handlet inn 1 for å prøve. Etter 2 halvlitere og 2 timer smalt det jaggu på! Jeg hadde til og med så flaks at jeg filma stangtuppen mens det beit på. Med mildt sagt høy puls klarer jeg å pent dra inn en flott ørret på 2,4 kilo. Sikkert ikke mye å skryte av, men var bra svett da jeg hadde den langs ripa etter noen minutter. Største ørreten jeg har fått før dette var 500gram i min barndomstid. At ørreten beit på bomberen er også morro å tenke på. Virkelig morsom opplevelse. Også veldig morro å se at utstyret fungerer som det skall. Knarr, brems, hov, utløserklype og alt var perfekt innstilt. Ingen svær fisk, men ga mersmak!
    1 point
  2. Siden alle sikkert venter i spenning på resultatet her... Stangen fungerte meget bra til bruken. Største kveite med den var 126cm om jeg husker riktig, min største på jigg. Den fikk også kjenne på diverse torsk og sei opp til 90-ish cm. Med tanke på prisklassen er stangen en innertier for min del. Såpass at jeg lurer på å kjøpe en til for frøkna, som også likte den godt.
    1 point
  3. 2021 Nytt år, nye muligheter! Jeg fortsetter på fjorårets tråd om Lågen, i håp om mange turer og bilder av fisk. Laksen i Lågen bruker normalt litt tid før den når området på Brufoss. Tommelfingerregelen sier vel St.Hans, likevel måtte jeg ta en testtur i går. Det gikk jo som dett måtte gå; 7 timer med kasting uten å se tegn til liv. Men det var sol, jeg hadde kaffe og cola og jeg hadde elva nesten helt for meg selv og fikk utforsket nye plasser samt øvd litt kasting. Fisket med flue sammenhengende fra Brufosshølen og ned til Pinnestadøya så langt det var «drag» i elva. Forsøkte også med mark i selve Brufoss-hølen. Mest fordi jeg hadde den for meg selv, og fordi jeg aldri har fisket der. «Systemet» sleit med bilder nå, så de utgår foreløpig. Men det var jo uansett bare bilder av elv mv, ingen fisk …. Edit: Noen bilder for stemningens skyld:
    1 point
  4. Mens jeg sitter her ute i nordsjøen og drømmer om fiske og telttur planlegges det litt. Kommer hjem om en uke, og planlegger båt/fisketur kombinert med overnattning den uka. Planen var å sette ut båten i drammen, for så å dorge oppover drammenselva den ene dagen/kvelden. Overnatte på Lahellholmen og dorge seg en runde i Drammensfjorden dagen derpå. Har noen noe tips til denne turen? Vil det være noe fisk i Drammenselva i det hele tatt? og tips/forslag til dorging av laks/Sø I Drammensfjorden? jeg tenker gule/røde wobblere til fiske begge stedene. Samt å vekte ned med blyparavaner til ca 10 meter og dorge på 20-30 m hele drammensfjorden rundt. Hva tror folket?
    1 point
  5. Drammenselva er stor men fiskbar og har klarnet opp ganske så bra. Kom mye regn i dag så om det påvirker vet jeg ikke, spørs mest hvor mye som kom lenger opp i nedslagsfeltet. Nå er det vel området litt nedenfor nederste brua i mjøndalen som har størst mulighet for resultat vil jeg tro, bra drag i elva der nå, det har blitt tatt bra med fisk der de senere sesongene, og dermed flere fiskere. Elva har vært lav hele vinteren, og først stor nå som det endelig kom litt nedbørsmengder, så mulighetene er nok tilstede for at de første har sneket seg opp i elva
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.