Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 24. april 2022 in all areas

  1. I går tok jeg meg en heldagstur til indre Oslofjord etter sjøørreten. Fisken var skikkelig i farta og til tross for økende vind og sjø utover dagen hadde jeg masse følgefisk og flere fisk i båten med toppfisk på 58cm/2kg. Fisket primært Bygdøysiden og Nesoddensiden. Denne gangen ble fisken med hjem til middag, som regel slipper jeg det meste av sjøørret jeg får ut igjen, men selvfanget fisk slår oppdrettslaks hver dag i uka og det vanket også konepoeng for bragden på hjemmebane. Laget en liten film fra turen: Hilsen Atle
    2 points
  2. Det ble en tur ut langs 10-graderen i jakt på hvitskate til å melde inn i Havfisker'n 2022. Det gikk fint og selv om skata ikke var av det største slaget er det alltid gøy å lykkes med målrettede satsinger. Hilsen Atle
    1 point
  3. Det er 2D i Tripleshot, men den er elendig. Men ja, om Tripleshot erstattes med en TotalScan eller en Active Imaging 3 i 1 så får man samme gode 2D som i HDI, og SideScan fra en ekkoloddgiver.
    1 point
  4. Nei, sorry. Her har du plassert din HDI lavere enn Tripleshot, så den vil skape en skygge på SideScan. Monter de på hver sin side av akterspeilet i steden så slipper du problemet.
    1 point
  5. Planen var å dra rett vest for å få fisken målt av Mr. Havfiskern selv, @Atle Høidalen som sikkert fisket på 2000 meters dyp etter rare fisker et sted mellom Norge og Danmark. Men så hadde jeg bare et par liter bensin igjen på 13 fotern, så da droppet jeg det.
    1 point
  6. Kult. Og godt redigert video, sånt liker man
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.