Gå til innhold
Fiskersiden

Endelig.... (oppdatert)


Rønsingen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 74
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Takker og bukker folkens!

Kjempefin fisk, og heilt i toppen kva matfisk angår!

Ein av mine favorittar: Salte og pepre fileten og legg på litt frisk rosmarin. Pakk fileten inn i parmaskinke/spekeskinke/bacon og ovnsbak halen(på mindre fisk)/fileten(på ein slik diger ein), legg oppi ein klase eller to med cherrytomater og gi alt ein liten dæsj olivenolje før det går i ovnen.

Skal deffinitivt prøves :)

Gratz :)

Du er forøvrig på "hat"lista mi etter denne langpininga. Anse fiskeutstyret ditt for gannet.

Får vel bare kjøpe mer "uganna" utstyr da ;)

Det var litt av en fangst!! Grattis :)

Interessant at det kjentes ut som bunnapp i 2-3 minutter.

Hvor dypt var dette? Jevn og myk bunn?

Var ca 100m dypt der vi fisket. Bunnen varierte en del i fra fin sand/mudder til steinete. Fisken tok mens jeg slepte agnet over et lite parti med sand/mudder, mens det var et par kanter på 1-2m i området rundt der den tok. Ole satt i bunn samtidig som jeg trodde at jeg gjorde det.

Så kan vel i grun oppsumeres som relativt variert bunn :)

Endret av Rønsingen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share


×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.