lakselorden Skrevet May 4, 2008 Rapporter Share Skrevet May 4, 2008 Har framleis ein del makrell som eg fekk frå møre i haust. Regnar med at han var nokså fersk i dei tider. Er det nokon som har ei formeining om kva tid eg bør byte ut makrellen for å halde meg med optimalt agn? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Hadde ikket enkt på dette i det hele tatt sålenge du ikke skal spise den. Har hatt makrell liggene i over 3år som funka brillefint som agn Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 (endret) Jeg synes makrell fra året før fungerer merkbart dårligere som agn - men kanskje det bare er noe jeg innbiller meg.... For å ha en unnskyldning hvis fisket går dårlig Endret May 5, 2008 av Gabrielsen Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
lakselorden Skrevet May 5, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Hadde ikket enkt på dette i det hele tatt sålenge du ikke skal spise den. Har hatt makrell liggene i over 3år som funka brillefint som agn Då får eg berre ta med anna niste i tillegg til makrellen når eg fer på tur etter kvart Takk for svar! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
PerH Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Fisket mye med line i oppveksten på yttersida av Kvaløya i Troms. Makrell ble brukt hvis primærmål var lange og brosme. Hadde en gang egnet opp to stamper line med ca 500 angler, men så brøt h..... løs værmessig sett. Stampene ble stående en uke og agnet luktet selvsagt død & pine. Satte dem likevel og fylte faktisk en 16,5 fots Hansvikbåt til randen med fisk, inkludert et par fine kveiter som "alle" sier skal ha blodferskt agn. Datostempling? Så lenge agnet ikke er direkte harskt går det greitt. Skal i alle fall hilse og si at gallsur makrell fønka som agn..! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Harsk makrell er gullagn hvis målet er havmus Mvh Oz Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
L K Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Makrell som begynner å bli litt gulaktig,har jeg fått bra på i Larvik ihvertfall. Ca 1,5år gammel Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Mine erfaringer er at jo eldre agnet er, jo bedre fisker det. Men det varierer vel. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest StadJon Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Samme erfaring her, har fisket med temmelig svett makrell som har vært ut og inn av fryseren og fisken biter bra tross alt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
fredz Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Gammelt agn funker alltid bra Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Espen Ørud Skrevet May 5, 2008 Rapporter Share Skrevet May 5, 2008 Årgangsmakrell er suverent agn (også til lake)... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hysic Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Noen som vet om dette har med at det lukter værre/mere etterhvert som fisker blir dårligere? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bad2 Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Noen som vet om dette har med at det lukter værre/mere etterhvert som fisker blir dårligere? Skal ikke se bort fra det. De aller fleste fiskeslag er vel også åtseletere tenker jeg ........... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
can Skrevet October 18, 2014 Rapporter Share Skrevet October 18, 2014 for mange år sia på vdg var det ein medelev som eg kjente godt som fortalte at dei hadde tatt feil agn når dei skulle setta lina. Tok den røykte makrellen i staden for den som var innfrosen vanlig blei mykje meir fisk enn dei pleide få. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Kim Rasmussen Skrevet October 19, 2014 Rapporter Share Skrevet October 19, 2014 Gjør ingenting om de har lagt 1 år eller 2 i frysen ihvertfall. Har vel kanskje noen på bunnen som har lagt i 3 år også... Er sikker på at de funker like bra. Det viktigste tror jeg er at makrellen ikke blir liggende timesvis i solen før de blir nedfryst, og at man ikke fryser 500 stk. samtidig. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.