Trulsolsen Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 (endret) Dette er seriøst!!! hvor mange biter skjærer dere en grandiosa i? jeg sier at 8 er det mest normale og riktige,men har hørt at noen deler den opp i 16 biter...huff Endret May 6, 2008 av Trulsolsen Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Remy Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 32,7 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ray Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 4, så slipper man å ta til seg så ofte Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Oz Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Helt klart fire. seksten er jo det rene galskap! Mvh Oz Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Max 8, helst 6, min 4 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Balthasar Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 om det er kun til meg så deler jeg den ikke opp, men om det er til meg og en person til så blir det fire, men om det er til flere enn det så blir det 6. 8 og 16 føler jeg at er vanvidd. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
erik Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Skjære opp? Hva er galt med å brette på midten? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ThorEH Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Helt klart 4 på en vanlig pizza - spiser ikke Grandiosa... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Grandis deler jeg i 4. Så innbiller jeg meg at jeg skal spare 1stk til kvelds eller noe men spiser hele allikevel. 16stk? 16 munnfuyller altså.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
permagnar Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Jeg legger to oppå hverandre med fyllet inn mot midten. Ekte Calzone. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trond Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Som regel 6 men noen ganger 8. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
piscator Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Dette er seriøst!!! hvor mange biter skjærer dere en grandiosa i? jeg sier at 8 er det mest normale og riktige,men har hørt at noen deler den opp i 16 biter...huff Som regel fire. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karleif Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Spiser ikke grandiosa, men pizzaer i samme størrelse blir delt i 4. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mao Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Helt klart fire. seksten er jo det rene galskap! Mvh Oz Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trulsolsen Skrevet May 6, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 synes dere har meget sunne pizzaverdier i livet deres og det er bra! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sephiroth Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Vanlighvis 8, men hvist pizzahjulet er skittent hender det at den blir værende en stor rund bit Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bad2 Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Jo yngere mine middagsgjester er, jo flere biter blir ferdigpizzaen delt opp i da den blir fortere i spisbar temperatur. Maks 32 biter og minimum 4. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Matz Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Grandis skal helst være i 4 biter, skulle jeg hatt den i 34 biter så trenger man jo ikke tygge nesten Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hysic Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Blir fem deler i følgende format: 3 X 1/4 2 X 1/8 Dette fordi ovnen jeg brukte på jobben tidligere stekte pizzan perfekt på ni min, men ettersom jeg måtte spise den med en gang etterpå ble dette gjort for å forhindre pizzagane. Åttendedelene gikk ned først da de kjøles litt fortere. Når disse to er fortært er fjerdedelene akkurat passe til å jafses ned! Så nå er det bare blitt en vane. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 9min Jeg steker min grandis 22min jeg på 220grader-ikke varmluft. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Daggers Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Fa.. jeg har skjært ut sånne hjerter som på bruksanvisningen på forsiden jeg.. Blir mye kapp som går til barna da... Føler meg lurt Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Matz Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 9min Jeg steker min grandis 22min jeg på 220grader-ikke varmluft. Da må du jo bare sitte igjen med en svidd grandis! Her er det ca 10 min som gjelder Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Milo Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Spiser ikke Grandis, men andre av samme size blir i 4 biter.... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
atomichaggis Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 The worlds largest consumer of frozen pizza... Sad, very sad. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nils Master Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 En plass mellom 8 og 16 biter. Lange smale biter er desidert best. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.