Gjest gjørs Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Har prøvd meg på fem biter engang, men helt klart fire som det vanlige tallet. Fantastisk spørsmål igrunn. Ambivalent, Truls? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trulsolsen Skrevet May 6, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Har prøvd meg på fem biter engang, men helt klart fire som det vanlige tallet. Fantastisk spørsmål igrunn. Ambivalent, Truls? he,he mulig det Hugo... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
avkroken Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Alltid 6 biter. Deler først på midten og så deler jeg hver haldel i 3. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Espen Ørud Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Deler ikke - kastes hel i søpla... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bad2 Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Deler ikke - kastes hel i søpla... Hehe. Da har jeg et økonomisk tips til deg; La vær å anbringe den i huset og etterfølgende ovnsvarming......... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gismervik Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Fire deler er nok,....og 18 min på 225 grader uten varmluft. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Espen Ørud Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Fire deler er nok,....og 18 min på 225 grader uten varmluft. 125 minutter på 275 grader så har du en suveren frisbee (men da må du ikke dele den) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Balthasar Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 125 minutter på 275 grader så har du en suveren frisbee (men da må du ikke dele den) Ja, er vel cirka 20 kroner en frisbee ligger på? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Espen Ørud Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Ja, er vel cirka 20 kroner en frisbee ligger på? Deler de ikke ut Grandiosa gratis da? Kjennes i hvertfall ut som de må gjøre det for å bli kvitt de på smaken ;-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Noen som så "dokumentaren" fra Staburet på Stranda... ha ha ha - priceless. For en fantastisk arbeidsplass!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Potemkin Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Den deler jeg i 2. Jeg tar alltid den øverste biten. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aristokraten Skrevet May 6, 2008 Rapporter Share Skrevet May 6, 2008 Deler ikke opp Grandiosa... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Olagaard Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 Hva er grandiosa? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bunker Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 10, symetri er for feiginger. Med flere biter kan en variere hvilket gædd som skal på toppen. Kesam, Tabasko, o.l Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 Det varierer. Normalt sett 4 eller 6. Men Grandiosa blir uansett hakket mer himmelsk når man pynter med sorte oliven, ananas, parmesan og serano skinke. Blasfemi vil noen si - men ***** heller. Plain Grandis funker ellers flott som gøtt-fyll. 10 min på 225 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest LittleDevil Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 Alltid 6 biter, dette er det eneste riktige ifølge Grandisdeleregelverket fra Grandislauget. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trulsolsen Skrevet May 7, 2008 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 lurte meg der.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Bad2 Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 lurte meg der.. Meg også! Skikkelig barnslig spøk, assa! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Triturus Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 Grandiosa à la Triturus: - Forvarm ovnen til 70 grader. - En stk grandis gravd opp fra bunnen av frysedisken (de som ligger på toppen er sjelden gode). - Åpne fryseren og ta ut kutlingposen. Fordel en neve mudderkutling jevnt over pizzaen. - Hakk opp 300 gram reker med skall og snerk (råtne agnreker funker best), fordel jevn utover. - Det hele toppes med 500 gram brosmeparasitter. - Bakes i langpanne dekket med folie i 4-5 timer . Bòn apetite! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet May 7, 2008 Rapporter Share Skrevet May 7, 2008 Smaker det der godt da, Irvin? Kan ikke se for meg at reker passer helt. Her nede går det i sandflyndregjellebuer, og det bare MÅ! smake bedre enn reker til det bruket. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hoffa Skrevet May 8, 2008 Rapporter Share Skrevet May 8, 2008 En kompis hadde brunost og kaviar på Grandisen en gang - men jeg lot meg ikke overbevise gitt... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
piscator Skrevet May 8, 2008 Rapporter Share Skrevet May 8, 2008 Derimot prøvde jeg å toppe grandisen med bacon og port salut (hadde tatt med litt mer ost enn vi trengte til fôring) en gang Stimen var på tur, og det var absolutt en vinner... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vansjø Havfiskeklubb Skrevet May 8, 2008 Rapporter Share Skrevet May 8, 2008 4, helt klart. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jørn J Jonassen Skrevet May 8, 2008 Rapporter Share Skrevet May 8, 2008 Deler ikke min Grandis med noen. PS. er med i siste Grandis reklamen, noen som har sett meg?? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.