Jump to content
Fiskersiden

Sommerens fiske; stort sett blanking, men et par ok fisk


SMS
 Share

Recommended Posts

Legger rapporten under Østlandet siden det har vært basen i sommer, men har også vært ved Isfjorden, Storfjorden, Farsund og Mandalselva.

Lysing: blanka

Stakk innom Åndalsnes på veien til Drammen fra Trondheim for å hente lysing, trodde jeg i det minste. Trua var på topp etter å ha fått flere tips om plasser og metoder av flere, men fjorden virka steindød de 5 timene jeg fiska den natta fra gummiskipet, görblanka faktisk. Mye småsild eller brisling i overflata, men ikke en eneste fisk som jaga de så langt jeg kunne se. Ble bare et par uinterressante naturbilder derfra:

60107_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60107.jpg

60108_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60108.jpg

Asp: ca blanking

En art jeg var fascinert av, og ble nesten lettere besatt av etter å ha kløna bort en drøy specimen med håven i slutten av mai. Ble 5 morgener i Dyno, 3 små asp på tilsammen kiloen på flue ene morgenen da jeg vada (godt å få skylt vaderne litt etter å ha vært i ekle Mandalselva). Trodde jeg hadde på skikkelig drøy asp i et lite minutt på første turen, men det var ikke asp som hadde kasta seg over en Møresild fiska i full fart i overflata:

60109_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60109.jpg

Snaut 4 kg. Ellers bør enkelte merke seg avkrokingsmatta, som SKAL være med på tur og ferdig oppslått når man fisker etter asp! Skjerpings, de det gjelder!

Aspkløninga mi nådde nye høyder da jeg greide å få en fisk på 1.5-2 kg til å ta en popper inni lensa, så fisken tok popperen, 4-5 rykk og så knakk den rustne kroken. Utilgivelig amatørmessig. Artig å da høre da at Irvin fant en spinner under snorkling i Glomma, som han fikk kilosasp på midt på dagen noen timer senere, mens persen min etter ørten forsøk fortsatt er under halvkiloen. Jeg har ikke mye flyt når det er snakk om asp, heller synk 4 eller deepwater express med blykjerne.

Tunge: blanking

Ingen enkel fisk, men med samme innsats neste år så nærmer det seg at jeg fortjener en. 6 netter, et par timer snorkling, endel kroner brukt på ferske reker og dyr bensin, men bare småtorsk, svartkutling, sypike, bergnebb, hvitting og überplagsomme ål.

Slett- og piggvar: blanking

Prøvde både Hurum fra land etter tips fra Perca og drifting utenfor Svelvik, men det bla bare torsk, hvitting, knurr og ål (kvelden). Må gjøre snorklejobben mye grundigere før neste forsøk. Gikk meg halvveis bort i granskauen på Hurum, anbefales ikke når du er på kystmeitetur med 4 stenger, pod, recliner og agnkjølebag i tillegg til altfor mye bly i sekken... Både håpløst og talentløst.

Det er nå du som har giddet å lese så langt bør spørre deg om det i det hele tatt har blitt fisk på meg i sommer. Joda, ikke mye ift innsatsen, men litt er det tross alt blitt.

Miniroad-trip med Lars etter rødknurr, rødhai, lysing, laks, piggvar, fjesing og rødknurr

Dro på en torsdag-søndag-tur med Holmqvisten og første stopp var en brygge i Vestfold hvor det er tatt rødhai, rødknurr og lysing. Lars og jeg mangla henholdsvis 3 og 2 av disse artene og fiska 17 timer i varierende vær her. Mest spennende som skjedde var at vi så en multe, jeg dro og kjøpte loff mtp å fore og fiske etter multe, Lars så den et par ganger til mens jeg var og handla, men den kom ikke tilbake igjen. Ble ellers mange fisk uten at vi er av typen som teller antallet, men ikke én som var verdt et bilde. Greide å drepe en makrellhekle da jeg fikk 8 makrell på et kast, ble litt pumping med lettspinnstanga.

Må ellers si meg positivt overrasket over stedet, og ikke minst den velviljen vi møtte fra fartøysvakta, som var smørblid da han fikk en ferdig sløyd og svært fersk kilossei. Han spurte faktisk om vi ikke kunne komme tilbake å fiske mer der. Absurd, vanligvis blir jo jeg kjeppjagd, for ikke å snakke om Lars som er svensk!

Neste stopp var hos Prikken og kone, hvor vi fikk kaffe og trøst etter å ha unnsluppet velociraptorene de har gående i hagen (jævlar for noen høner! :lol:) Prøvde en ettermiddag og kveld i Mandalselva etter laks, og jeg har vel aldri følt meg mer amatør enn under dette fiske, ante ikke hva jeg drev med, men traff elva med enkelte fluekast. Hadde faktisk flere lugg i flua og en laks som var oppe og tok etter flua med kjeften, slo ikke etter den med halen. Blanka her og, men morsomt likevel å utvide fiskehorisonten sin! Ble blanking på Prikken også, mens Lars ordna ferskt, anadromt agn til rødknurrdriftingen neste dag:

60110_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60110.jpg

60113_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60113.jpg

Prikken i aksjon:

60112_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60112.jpg

Mester Holmqvist svinger pisken:

60111_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60111.jpg

Kona til Prikken anbefalte oss sted å leie båt, og aldri jeg opplevd at det er lettere å leie båt enn her. Lars var så rørt over imøtekommenheten vi sto overfor at han forberedte seg på å gi utleier en god manneklem, men droppet det da han spurte om vi skulle fiske eller på sightseeing og anbefalte oss å kjøre innom "kabrerbyen". Kan ikke klage når folk er mye hyggeligere mot oss en vi fortjener! Hadde verken ekkolodd eller kartplotter, men hadde tatt en kjapp titt på sjøkartet hjemme hos Prikken, og vi hadde en formening om hva slags dyp og bunnforhold vi ville fiske på siden målet var rødknurr primært. Selv om det ble litt kjøring på lykke og fromme fant vi dypet og bunntypen vi var på jakt etter, og fiska oss gjennom ørti knurr og fjesing på jakt etter rødknurr. Og for første gang i denne rapporten kan jeg melde at det blev!

60114_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60114.jpg

60115_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60115.jpg

590 g og 38 cm, slukte dessverre, og selv om jeg jo vet så inderlig godt at fisk gjør seg best levende på bilder så kakka jeg den dessverre før jeg ga Lars kamera. Sommerens første nye art, nr 92/89. En utrolig flott fiskeart, og er rimelig fornøyd med å ha fått den på målretta fiske på et sted jeg ikke har hørt om andre som har fått arten. Noe riktig må vi definitivt ha gjort for en gangs skyld. Rødknurren tok under driftmeite med seifilet hengende etter et spinnerblad og noen perler:

Må være Fox og ikke Fåks spinnerblad skal du få rødknurr:

60118_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60118.jpg

Lars syntes det var kjempekoselig at jeg fikk rødknurr og han blanka:

60116_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60116.jpg

...og ble ikke lei av maset om de store blå brystfinnene:

60117_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60117.jpg

Mista en rødknurr i vannflata dagen etter, da på horngjelfilet og samme meotde/takkel.

Ble også et par fjesinger på 250 og 330 g, men ingen på over halvkiloen, som vi hadde et ørlite håp om:

60119_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60119.jpg

Siden vi er litt mer pysete enn enkelte ungtrøndere stakk vi oss ikke på de.

Hører med til historien at Lars og jeg satt en natt i Sandebukta etter rødhai, og etter maaange timer i regnværet fikk han endelig en søt liten hai på 6-700 g i 0330-tida på morgenkvisten. Slett ikke bare ettermiddag og kveld som gir rødhai, som jo har blitt vagt antatt tidligere.

Stor takk til Lars, Prikken og kona hans!

HA på flue: joda

Kløna fælt med flue etter HA i fjor, men fikk i det minste 3 stk på wobbler, 2 på kasting, en på dorging. Fikk årets to første HA på kasting med hvit x-rap i fryktelig vindvær, begge på rundt kiloen:

60120_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60120.jpg

Ikke akkurat Oslofjorden Grand Slam (HA, SØ og makrell), mer en Grand Slim (HA, makrell og horngjel), men dog ikke en Grand Slum (torsk, makrell og horngjel).

På neste tur var det nesten vindstille, og det ble endelig to HA på flue. Første var skikkelig antiklimaks, tok midt mellom land og båten, slukte flua bakfra, kjempa som en daff sommertorsk. Den andre derimot var utrolig gøy å få, trodde jeg hadde kjørt flue i en stein da den hogg én meter fra land før den skar utover fra land og gjorde noen hissige utras. Bare 930 g, men veldig gøy likevel:

60121_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60121.jpg

60122_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60122.jpg

Hadde med Irvin en morgen også i håp om at han skulle få HA som ny art. Det var stille, grått og egentlig veldig fint bortsett fra svært lav vannstand i sjøen. Så noe jaging, og Irvin hadde et par kraftige napp på wobbler, men det ble dessverre blanking denne morgenen. Fins vel minst 150 andre jeg heller hadde spurt om HA-guiding i Indre Oslofjord enn meg, men jeg prøvde forgjeves alt jeg kunne å finne HA til salamandergutten. Flere ute i samme ærend:

60123_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60123.jpg

Gjedde: mitt livs fluefisk! :blush:

En halvgrå dag med litt vind fra øst og ørlite regn innimellom fikk jeg en følelse av at dette kunne vær bra vær for juligjedde i Drammenselva. Starta turen med å denge svære wobblere og shads med karpestang i ca halvannen time før jeg gikk over til fluefiske - et godt taktisk valg viste det seg å være! Kort tid etter ble det ny fluepers på gjedde, 5340 g:

60124_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60124.jpg

"Flugbindning på mitt sätt - Mickey Finn"

Krok: O'Shaugnessy eller Owner Long Shank 9/0 (fortynging av flua er overflødig...):

60125_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60125.jpg

Vanskelig bunn i denne delen av elva, og satte fast flua i bunnen kort tid etterpå. Prøvde derfor en for meg ny flueidé for året; smågjeddeimitasjon. Etter bare en meter inntrekking på første kastet med denne flue bled den en ny småpen gjedde på flue: 5280 g:

60127_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60127.jpg

Smågjeddeimitasjonen min og krølla Fox Carboflex:

60128_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60128.jpg

Greit å lage fortommen ekstra lang siden det gjerne må krimpes på nytt etter hver fisk.

Elvegjeddene er sykt spreke, og det blir særdeles heftige fighter med #6 fluestang, likevel har jeg knapt trengt å dra gjeddene frem og tilbake i vannet før de stikker av, noen ganger med et skikkelig slag med padleåra og ditto våt fisker - som fortjent. Er ikke videre dreven på avkroking av gjedde, og fikk som forjent av fisken på 5280 g da den gjorde et sprell og smekka igjen kjeften under avkroking:

60126_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23885/60126.jpg

Kan opplyse for de som ikke har prøvd at det blør mye og lenge når tommelneglen sprekker! Ikke spesielt behagelig heller. Trodde jeg hadde kontroll på fisken da jeg holdt under ene gjellelokket for å åpne munnen, men den gang ei. Etter langt om lenge slutta det å blø og jeg fortsatte å fiske, nå 50 m nord for plassen jeg har fått de fleste. På bare 3-4 m dypt vann, er jeg i ferd med å avslutte et kast, ser smågjeddeimitasjonen i det relativt klare vannet i det en skikkelig krokodille kommer opp fra under båten og tar flua. Pulsen stiger 100 slag siden jeg ser at det er klart ny gjeddepers uansett metode, og fisken så ut til å være 10+. Klump og løs skyteline forsvinner ut gjennom fingre og stangringer i det gjedda setter kursen ut mot midten av elva. I 8 fots gummiskipet mitt blir jeg dratt 70-80 meter ut på Drammenselva (sjekka avstanden i Bluechart etterpå!) før gjedda roer seg litt og går og stanger ved bunnen på 9-10 meters dyp. Får pumpa den opp til overflata et par ganger før den ruser ned til bunnen igjen. Under et av disse utrasene slår sveiva på fluesnella borti tommelen min og igjen renner blodet. På neste rusing ned til bunnen igjen spruter det både vann og blod av fluesnella, herlig! Får håva fisken midt ute i Drammenselva, karpehåven er alltid med på gjeddefiske - heldigvis. Lar fisken "hvile" i håven et par minutter før jeg løsner flua og legger ut avkrokingsmatte på dørken. Løfter gjedda opp i båten, og den føles deilig tung ut, og kjører inn til land for veiing og fotografering. Gjedda var ikke over 10 kg, men en relativt tynn fisk med stort hode på 114 cm og 9320 g:

60129_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60129.jpg

60130_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60130.jpg

60131_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60131.jpg

Syns fortsatt den ser ut som 10+...

Årets fisk for meg i år, og uten tvil mitt livs fisk på flue! Gøy at fluefiske ga 3 fine gjedder på like lang tid som jeg blanka med wobblere og shads. Fikk ikke noe mer lyst til å begynne med dustefiske etter gjedde av dette, for å si det veldig, veldig mildt. Gjedde gjør seg best på flue! (Den også...)

Litt diverse gjeddefluer strikka i pausene under fotball-EM:

60132_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60132.jpg

Taggmakrell: ny art og specimen!

Henta Irvin på stasjonen i Drammen for å kjøre en drøy omvei tilbake til Trondheim hvor henholdsvis fyll og forskning ventet på oss. Ringte Stein på Otta for tips om plasser og metoder før vi kjørte via Geiranger til Storfjorden. Stoppa på veien og drakk oss stappmette på brevann:

60133_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60133.jpg

60134_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60134.jpg

60135_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60135.jpg

60136_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60136.jpg

60137_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60137.jpg

Irvin tok noen bilder med kameraet mitt også på veien ned til Geiranger:

60138_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60138.jpg

60139_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60139.jpg

60140_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60140.jpg

60141_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60141.jpg

60142_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60142.jpg

60143_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60143.jpg

60144_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60144.jpg

Vel fremme på fergekaia vi skulle fiske tok det ikke lang tid før Irvin 64-doblet taggmakrellpersen sin med en fisk på 640 g. 4 missa napp gikk det før jeg også fikk en taggmakrell, 680 g og ny art! Nr 93/90, og jubileumsart:

60145_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60145.jpg

Fikk også en på 840 mens Irvin sov i bilen tidlig på morgenen:

60146_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23886/60146.jpg

Var mye tangkvabbe blant blåskjella på stolpene ved ferjekaia:

60147_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60147.jpg

Stille Storfjorden en tidlig sommermorgen:

60148_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60148.jpg

Fikk snaut 20 taggmakrell her opptil 840 g før vi tok ferga over fjorden for å fiske etter berggylte. Ble fort en fisk på 1250 g på Irvin, ny pers:

60149_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60149.jpg

Litt skuffende at dette ble dagens største gylte, vi hadde håp om å få fisk over 1.5 kg. Ble imidlertid ikke mest fokus på gylte her siden Irvin så en stim med taggmakreller under fergekaia, og noen av de var utvilsomt flere hekto over norgesrekorden, muligens helt opp mot 1.5 kg! Midt på dagen i solsteika gikk de imidlertid dypere enn på natta, og var vesentlig verre å få til å bite, så vi fikk vel bare 4-5 stk her. Den ene var imidlertid ganske stor, 1080 g:

60150_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60150.jpg

Ingen kommentarer om hatten, please!

Faktisk trodde jeg ikke den var større enn 7-8 hekto, for den var defintivit ikke blant de større av taggisene vi så i stimen! :) Gadd ikke å håve den fordi jeg trodde den var mindre, bare heiste den opp etter snøre, hadde tenkt å bare kaste den uti igjen, men syntes den så litt større ut enn 840-fisken min fra tidligere samme morgen, og bestemte meg for å veie for sikkerhets skyld, heldigvis. Specimenfisk i følge Storfisker, men nå som jeg har fått specimen av arten må kravet økes. Er visst et av kriteriene for fastsettelse av specimengrensene deres at hvis SMS får specimenfisk må kravet økes neste år.

Etter noen timer i solsteika, mange små gylter opptil dørye kiloen, og etter at Irvin hadde snorkla en god stund, satte vi oss i bilen for å kjøre til Trondheim, trøtte, men rimelig fornøyde. Kjørte om Åndalsnes og ikke Ålesund, hadde bare hørt om Trollstigen, aldri vært der. Vi skjønte ikke helt hvorfor det var så mye turistgreier og sameleir opppå fjellet, men da vi kom inn i Trollstigen skjønte vi godt oppstusset! Fantastisk natur, og helt vilt at det faktisk går en vei her! Anbefales på det varmeste å kjøre Trollstigen, helst nedover så du får utsikten hele veien ned. Råeste naturen jeg har sett i Norge, og jeg skjønner godt at vedkommende som var ansvarlig for Norge da de bygde jorda (ref HGTG) var godt fornøyd med den jobben! Avslutter sommerferierapporten min med noen av bildene Irvin tok gjennom bilvinduet på vei ned Trollstigen:

60151_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60151.jpg

60152_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60152.jpg

60153_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60153.jpg

60154_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60154.jpg

60155_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60155.jpg

60156_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60156.jpg

60157_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60157.jpg

60158_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60158.jpg

60159_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60159.jpg

60160_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60160.jpg

60161_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60161.jpg

60162_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60162.jpg

60163_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60163.jpg

60164_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/23887/60164.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Edited by SMS
Link to comment
Share on other sites

Fin hatt!

Og flott rapport! Ble da noen bra fisk, selv om det er en åpenbar mangel på flyt når det gjelder mange arter... Kjenner meg igjen, og føler med deg.

Link to comment
Share on other sites

Men hvordan i huleste greier du å kaste de fluebeistene til gjedda med enhånds?

Superkort hurtigsynkende klump, 7-8 m lang bare, har max 1.5 meter skyteline utenfor toppringen, men sålenge skytelina ikke henger seg opp i noe er det nesten bare vinden som begrenser hvor langt du kan skyte dette. Kaster som oftest 20-25 m fra båten, ingen fordel med for mye skyteline liggende løst heller om en gjedde tar nær båten og bestemmer seg for å gå, slik den på 9.32 gjorde.

Link to comment
Share on other sites

Fin rapport Sverre, ser da ut som du har hatt en bra sommerferie.

De gjeddene var jo kanonfine, fikk lyst til å sette meg ved bindestikka umiddelbart, ikke umulig at fluestanga blir med på neste gjeddefisketur.

Fin hatt!

Link to comment
Share on other sites

Bra rapport!

Moro og se at det kan tas fine gjedder i Drammenselva. Nå fikk jeg veldig lyst til å ta båten min som ligger på Holmen, og tøffe oppover for å lande ei feit gjedde jeg også....

Link to comment
Share on other sites

Guest gjørs

Både hatt og rapport var bra.

Og fiskene var lekre, selv om jeg synes du burde scoret på tunge og slettvar for å gi en ekstra spiss på sommeren. (Synes du fortjener det)

:blush:

Må bare beklage at hotell Hugo ble stengt, selv med booking i 6 mnd i forveien, men det får vi ta igjen neste år når du kommer for å ta lomrene og hornkvabben. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Flott rapport :blush:

Kjekkt å ha noe å strekke seg mot også, ikke sant? Men fin rødknurr (misunnelig...), grom fluegjedde og bra traggis bla er da ikke ille det heller :blush:

Og så synes jeg det er kult at du tester helt nye ting- lurer på hva du hadde gjort fremover om du hadde fått en fin fluelaks jeg?

Link to comment
Share on other sites

Hugo: hornkvabbe fins det jo på "brygga til Christer"! Er vel blant de få i Norge som har fått hornkvabbe og tangkvabbe, men ikke ålekvabbe.

KIS: Hadde selvsagt vært kanongøy med en fluelaks, også en liten en på 1-2 kg, hadde garantert ikke blitt hekta på laks og slutta med alt annet av en på 10 eller 15 heller.

Er forøvrig helt enig i at det har vært dårlig uttelling i år, savner spesielt tunga og en grom asp, får ta det neste år.

Link to comment
Share on other sites

Fin rapp dette da :blush:

Så dere på kaia på liabygda..

Irvin dreiv å plukka smågylter og du masa i telefonen, m hatten godt nedtrukket :D

En av plassene innover der som jeg skal besøke litt i sommer.. sett finfin gylte der :blush:

ellers gleder jeg meg til torsdag, da skal jeg kjøre buss, igjen, fra geiranger til åndalsnes, over trollstigen..

fantastisk natur og TØFF vei :blush:

lykke til m fisket fremover -_-

mvh

lars-ivar

Link to comment
Share on other sites

Bildene er tatt i tidsrommet 15:10 til 16:36 så det var mye action i snaue halvannen time med 3 fluegjedder og ødelagt negl!

EDIT: Det var svak vind fra øst og mener å huske at det var stigende tidevann (tuller ikke, dette påvirker fisket i nedre deler av elva).

Edited by SMS
Link to comment
Share on other sites

Guest StadJon

Flott rapport og fisk, selv om du ikke fikk alt du hadde planer om. Gjeddene er jo bare rå, fantastisk fisk du fikk der. Taggmakrellene like så, de var solide.

Det er når jeg leser rapporter som dette at jeg merker at det virkelig ikke har blitt så mange fisketurer for min del etter nattevaktjobben tok til. Håper jeg får snudd trenden i midten av august og sikret meg noen nye arter selv frem mot vinteren.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.