Jump to content
Fiskersiden

BAN

Members
 • Content Count

  2677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

BAN last won the day on March 30

BAN had the most liked content!

Community Reputation

388 Excellent

1 Follower

About BAN

 • Rank
  Superbruker
 • Birthday 02/11/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://banlogg.blogspot.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stokmarknes
 • Interesser
  Fiske Fiske Fiske

Recent Profile Visitors

4984 profile views
 1. Konsekvensen av å ødelegge penger er at alle andre blir litt rikere....
 2. Syk farge Skulle gjerne slengt meg på wobblermekking men tror antallet fiskerelaterte prosjekt har nådd et slags metningspunkt.
 3. Man kan ha et utrolig underholdende fluefiske etter torsk når børstemarken svermer. Torsken er mye mer oppmerksom på bevegelser høyt i vannet og tar gjerne mørke fluer helt i overflaten.
 4. BAN

  Bombarda

  Lawson-duppene er helt greie. Jeg bruker stort sett bare saktesynkende og har fluen bak duppen. Dette fungerer greit under de fleste forhold. Å ha duppen i enden gir deg noen ekstra muligheter og man bør teste ut begge variantene.
 5. Har enkelte ganger brukt et finger til å skape rykninger i snøret og mener det fungerer. Konseptet ditt skal bli testet så snart det blir litt varmere i vannet her nord. Sibirtemperaturer er ikke rette forholdene for slikt.
 6. Har prøvd å binde Wolly Bugger på jigkropp. Funket som fy etter torsk og sei.
 7. BAN

  Isfiske 2021

  Vet ikke om det hjelper å komme nordover. Var en tur og luftet stengene i åpent vann i dag. Kun tynn ishinne der det var siv. Var ivrig etter å komme meg utpå isen etter røya i ungdommen men ble betydelig mer pysete etter å ha gått igjennom isen i 16 kuldegrader. Har også måttet berge en firbeint turkompis som gikk igjennom råtten våris. Han gikk aldri mer ut på isen før han så at den bar meg.
 8. Har litt å lese igjennom jeg og...
 9. Allikevel må en gjennomsnitts amerikaner jobbe flere timer for å få råd til snellen en vi må...
 10. Blå/sølv eller bare sølv i min slukboks. Kjøper fargerike sluker på salg og sprayer med sølvlakk....
 11. Knuten kan ødelegge ringer men hovedproblemet er at knuten kan henge seg opp og du får fortomsbrudd i kastet. Det blir også mye slitasje på knuten og du risikerer at den går opp. Har omtrent alltid knuten et par runder inne på spolen og ser ikke hvilket problem det skulle medføre. På tungt kystmeite har man alltid hatt og kommer alltid til å ha knuten inne på spolen av naturlige grunner og på lettere utstyr gir knuten mindre problem.
 12. Fikk en på sjøørretstangen. Liten tass men det er nok den minst samarbeidsvillige fisken jeg har vært borti...
 13. Har aldri brukt de fremgangsmåtene som blir vist på Youtube. Jeg legger snellen på gulvet og tar enden av multien mellom tennene og "vever" monoen rundt i åttetall. Sørger for at 2-3 cm av monoen er dekket med multi på tynne snører og opptil 10 cm til kystmeite. Faktisk en av de enklere knutene å bruke når man blir vant til den. Angående knutestyrke. Jeg har testet mange ganger med 0,25 PP og 0,80 mono. Sliter aldri knuten før multien gir seg.
 14. Et lite søk på Gstrike vil vel gi et hint om hvor enkelt det kan gjørs hvis man først har funnet rett plass....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.