BAN

Members
 • Content Count

  2611
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

BAN last won the day on October 13

BAN had the most liked content!

Community Reputation

359 Excellent

1 Follower

About BAN

 • Rank
  Superbruker
 • Birthday 02/11/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://banlogg.blogspot.no/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stokmarknes
 • Interesser
  Fiske Fiske Fiske

Recent Profile Visitors

4301 profile views
 1. Sjøørret kan overvintre hvis det er god mattilgang. Vet om flere vann der man kan få sjøørret på isfiske. Kjenner til et vassdrag der en del av sjøørreten vender tilbake til et liv som ferskvannsørret etter et par sessonger i sjøen. Ørret har en veldig opportunistisk livsstil og vil tilpasse seg lokale forhold. Som en kuriositet kan det nevnes at svært mange fjellvann i Nordnorge har en ørretstamme som opprinnelig var sjøørret. De som drev uttsettinger trodde at sjøørret ville vokse seg større en brunnørret.
 2. Det todelte spydet som stikker ut fremme viser at dette er en trollkrabbe. Som regel ikke mye mat i dem.
 3. Selvfølgelig hadde han ikke et monopol men han og de andre driverne av forumet var aktivt med i diskusjoner og var ivrige forkjempere for sitt syn. Meningene til Remy var respektable men stort sett var jeg uenig... Det ble diskutert fisketeknikkker, biologi, fotografering, politikk, fotball og alt mulig annet som sportsfiskere kunne finne på å være interessert i. Dagens drivere er komplett fraværende og udugelige. Skal man drive et forum bør man ha interesser som samsvarer med det forumet dreier seg om. Da har man egeninteresse av at ting fungerer og at brukerne trives. Dagens forumeiere er ikke engasjert nok til å oppdatere skriptene slik at ting fungerer slik det skal. De er mer interessert i å lose brukerne inn på Hooked en at de skal bruke forumet.
 4. Bildet fra avisen vist slik det skal være
 5. Det ligger noen videoer på Youtube med kasteteknikk for karpefiske. Ved å se på disse får du en forståelse av hva som skal til for å kaste langt. Når det gjelder armstyrke så trenges det ikke stort da alt er ren teknikk. Hvis du er høyrehendt så skal ikke høyrearmen gjøre stort mer en å holde stangen mens venstre utfører alt arbeidet. Kasting med UL gjøres ofte med en "håndleddsflikk" som ikke passer på lengre stenger. Kasting med Bombarda utføres med en større bue og mindre kraft.
 6. Ble nyskjerrig nå. Hvilket vann fikk du fisken?
 7. Apropos brønnørret... https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/topic/12126-brønn-ørret/
 8. Eneste metoden som jeg vet har effekt er kraftig utfisking av vannet. Ved utfisking blir det mindre konkuranse om maten og fisken får i seg mindre parasitter. Blir ikke fritt for parasitter i vannet men mindre parasitter i hver fisk i det minste. Samtidig kan det være lurt å sørge for at fugler ikke får tak i innvoller. Gjelder både måker og andefugler da vi ikke klarer å finne ut om det er måkemakk eller fiskandmakk som er i fisken.
 9. Ingen kan gi deg gode råd basert på informasjonen du har gitt her. Jeg har vært med på undersøkelse av et vann der vi fikk fisk med K-faktor på 2,42. Vi trodde ikke at det var gyting der men etter noen år fant vi yngel. Vi konkluderte med at det i kalde og våte somrer var mulig for ørreten å gyte men siden mulighetene var så begrenset så ville bestanden alltid holde seg lav.
 10. Kjøper mine på Jokerbutikken på Engeløya i Steigen. Eneste plassen jeg har sett de... Er en suveren sluk og jeg forstår ikke hvorfor den ikke finnes der man normalt kjøper slikt
 11. Er som regel inne på en bensinstasjon og raider en 10 kronerskasse når jeg er tom for sluker....
 12. En stanglengde monofortom løser problemet med synlig multi.