Gå til innhold
Fiskersiden

utslipp i verdenstoppen fra vår nye "olje"


Recommended Posts

Og som man kan lese av artikkelen, tallene er basert på harde FAKTA fra Klima og forurensingsdirektoratet, samt fiskeridirektoratet.

Sitat fra artikkelen:

''Norsk oppdrettsfisk står for utslipp langs norskekysten tilsvarende nesten hele Tokyos befolkning på 12 millioner mennesker. Det viser en beregning Dagbladet har gjort basert på tall fra Klima- og forurensingsdirektoratet (Klif) og Fiskeridirektoratet.''

Men ja, kanskje artikkelen ikke burde vinkles så negativt, utslipp tilsvarende fra 12 millioner mennesker er jo tross alt bedre enn utslipp tilsvarende fra 13 eller 15 millioner mennesker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg husker et bilde av han som raskt ble dobbelminister og gikk fra å være miljøvernminister til å bli miljøminister Erik Solheim. Han holdt opp en oppdrettslaks fisket i en trønderlagselv og sa "Slik kan vi ikke ha det" . Men det var alt, og siden har man vel sittet sammen og sett på saken. Vi har jo etterhvert blitt vant til å se sakte på diverse ting så hvorfor ikke også på forurensing. Videoen til Miljøvernforbundet er det ingen som vil se eller kommentere, med unntak for å fortelle oss at videoen er tatt opp ulovlig fordi ingen har lov å bruke ROV så nær anleggene. Dette har gjort at jeg har null respekt for "naturvernorganisasjoner" og såkalte "miljøpolitikere". De går etter penger og oppmerksomhet.

Friluftsfjorden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.