mavi Skrevet June 20, 2005 Rapporter Share Skrevet June 20, 2005 En god urtemarinade eller en hot chilli marinade er meget bra. Trenger ikke et helt døgn heller. Dersom du gjør den klar kvelden i forveien eller på morraen så holder det faktisk og du vil ikke drukne all fiskesmaken i andre smaker. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet June 20, 2005 Rapporter Share Skrevet June 20, 2005 Grattis med kanonfet brosme Øystein.... når det kommer til mat av brosme, syns jeg den helt klart er best stekt. Gjerne innbakt i egg og melblanding, men ikke stek den alt for lenge. da blir den som du sier tørr og kjedelig. Som til all skalldyrmat, setter sitron en ekstra piff på nytelsen. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SMS Skrevet June 21, 2005 Rapporter Share Skrevet June 21, 2005 I all verden Davidsen, brosme er da ypperlig mat, og helt klart en av de aller beste fiskene i sjøen! Helt klart bedre enn kveite og steinbit spør du meg; stekt i panne eller ovn er tingen har funka bra, selv for en grandiosa-steker som meg. Tynne biter så du ikke trenger å steke de i all evighet, men dog lenger enn man skulle tro. Kan jeg lage god mat av brosme kan hvem som helst.[^] Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet June 21, 2005 Rapporter Share Skrevet June 21, 2005 Skulle vært interessant å smakt brosme hos noen som kan. Har prøvd den på mange måter etterhvert, men... resultatet blir forferdelig kjedelig. I morgen blir det steinbitt med cashew-nøtter - det er saker det. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
affi Skrevet June 21, 2005 Rapporter Share Skrevet June 21, 2005 Et tips ang brosme som mat![ ] Når brosmefileene blir kraftige del disse i to og legg inn et par sneier med ost. (dersom fileene er tynne, legg to i sammen)Gjerne også en skive med stekt bacon også.Legg disse sammen og vend fileen i mel med salt og pepper(gjerne sitronpepper også). Stek disse på begge sider og til slutt legger du en skive og to med ost på toppen.Server dette når osten på toppen er smeltet. Serveres dette med poteter, gullerøtter og en fiskesaus til. Ungene kommer til å elske dette, for dette er snadder. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
jamolund Skrevet June 21, 2005 Rapporter Share Skrevet June 21, 2005 Enig med Vilhelm og SMS. Hvorfor gjøre ting så komplisert? Panerer og steik fisken i smør. Server med sitron, poteter, råkost og litt remuladesaus. Garantert fantastisk! /JanA Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet June 21, 2005 Rapporter Share Skrevet June 21, 2005 Gode forslag, men jeg kommer i tilfellet til å forandre en LITEN detalj - fisken. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.