Gå til innhold
Fiskersiden

Tur med MS TitanicII - med storfisk


ThorEH
 Share

Recommended Posts

I all verden Davidsen, brosme er da ypperlig mat, og helt klart en av de aller beste fiskene i sjøen! Helt klart bedre enn kveite og steinbit spør du meg; stekt i panne eller ovn er tingen har funka bra, selv for en grandiosa-steker som meg. Tynne biter så du ikke trenger å steke de i all evighet, men dog lenger enn man skulle tro. Kan jeg lage god mat av brosme kan hvem som helst.[^]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et tips ang brosme som mat![ :) ]

Når brosmefileene blir kraftige del disse i to og legg inn et par sneier med ost. (dersom fileene er tynne, legg to i sammen)Gjerne også en skive med stekt bacon også.Legg disse sammen og vend fileen i mel med salt og pepper(gjerne sitronpepper også). Stek disse på begge sider og til slutt legger du en skive og to med ost på toppen.Server dette når osten på toppen er smeltet.

Serveres dette med poteter, gullerøtter og en fiskesaus til.

Ungene kommer til å elske dette, for dette er snadder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.