Jump to content
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/21 in all areas

 1. Vel. Jeg tenkte bare kulest av de vanligste artene i sjø, elv og vann. Skulle jeg valgt hva som passer meg, ville det blitt havmus, hågjel og småflekket, og åtseletere er ikke helt det samme som predatorer.
  1 point
 2. Helt enig. De propper seg med både stingsild og rompetroll til tider men selv de mest frilynte vil vel neppe putte den i en predatorkonkurranse. Mine valg er veldig subjektivt basert på egne preferanser og kort vei til bra fiskeplasser. Jeg forstår jo at det ville vært litt ekskluderende for brorparten av det norske folk.
  1 point
 3. Har samme sett selv, og korken ser omtrent lik ut. Gir godt grep når det er vått. Synes stanga er helt grei, men gir selvsagt ikke samme goodfeeling som hardy firerstanga.
  1 point
 4. Tja, hvis man skal blande biotoper ville jeg gått for havmus, sjørøye og lake.
  1 point
 5. Spennende. Aner ikke om jeg kommer til å gå målbevisst for sei, kanskje jeg blir nødt til å prøve om jeg får en lang sjøørret. Makrell får jeg jo enten jeg vil eller ikke. I min perfekte verden hadde grand slam vært havabbor, sjøørret og karpe. Men det blir muligens i smaleste laget
  1 point
 6. https://www.fiskersiden.no/forum/index.php?/topic/73104-isforhold-i-sandebukta-januar-2017/page/2/#comments Her fant jeg den gamle tråden der dette ble diskutert. Se referanse til Fylkesmannen (Statsforvalteren ....) øverst på side 2
  1 point
 7. Der støttes! Litt av poenget med båt er jo å fiske steder som ellers ikke er så tilgjengelige, men jeg skal legge inn en sveip innover østsiden av Bunnefjorden og se etter en blid fyr med pølser Edit: tipset mitt når det gjelder kjøp av fluestang, var vel for øvrig å se etter noe på Finn. Det er mange "fluehuer" som kjøper mye utstyr og dermed kvitter seg med ganske så kurante stenger. Holder man seg til kjente merker, er det vanskelig å gjøre fullstendige bomkjøp. Den ørretstanga jeg bruker nå er en 5000 kr-ish stang, kjøpt på Finn for 2000 kr.
  1 point
 8. Ellers er Pure Fishing (ABU med flere) og Navico (Lowrance og Simrad) bekreftet på sponsorsiden nå, og jeg regner med at vi får bekreftelser fra de fleste vi har spurt i løpet av de neste ukene. NB! Premieoversikten i appen er IKKE riktig, den er bare kopiert over fra i fjor for å få startet opp i appen. Jeg korrigerer den så snart årets premieliste er klar. Det ser ut som første trekkepremie blir 01.03.21, da blant alle som har meldt seg på i appen. Jeg håper vi får til en til 01.04.21 også for å markere konkurransestart.
  1 point
 9. Jeg lider med deg der. Vi har spilt inn til FishDonkey at vi ønsker oss mulighet for en Grand Slam med fire arter. Det skjer ikke i år, men hvis vi får ønsket vårt kan neste runde ha fire arter i hver klasse, og da vil HA garantert komme tilbake i saltvann. Per nå tillater bare systemet tre arter per klasse.
  1 point
 10. Agner med brisling eller ansjos, ansjos denne gangen siden det var det jeg fikk tak i via den lokale Asia-sjappa i Sandvika. Bruker en sirkelkrok løst festet i ryggen på agnfisken, eventuelt en mindre treblekrok. Fortom i fluorkarbon rundt 0,30. Ellers det samme oppsettet som til alt annet ismeite, fisker 1-4 meter under isen uansett total dybde. Man får 15 makrell for hver SØ. Bilde fra gjeddemeite, men oppsettet er det samme etter ørret.
  1 point
 11. Da har jeg meldt meg på. Selvfølgelig helt skandale at havabboren er borte, men det får passere. Det var uansett veldig morro i fjor og blir sikkert morro i år også.
  1 point
 12. Fisk fra mai-oktober. Kveld og natt er en fin tid. Utstyr deg med 2-gramsdupp. Bruk gjerne en lang fortom hvor du fester søkket helt oppe. Sørven tar ofte agnet mens det synker (on the drop). Krok ca.14 agnet med ett maiskorn og to er fine ting. Fisk i nærheten av vannliljer og slikt. Ved å tape en cracklight på toppen av duppen kan du fiske hele natta - det er ofte da man får de med litt størrelse. Foring er aldri feil - enten løsforing med mais eller en ferdig blanding tilsatt vann og mais. Lag litt løse kuler som løser seg opp på veien mor bunnen - og dermed lager en fristende sky.
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.