Gå til innhold
Fiskersiden

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 28. sep. 2021 in all areas

  1. To potensielle svar TT. Det kan være gleden ved ekkolodd i auto-modus som slår inn. I auto endrer ekkoloddet effekt basert på forholdene (typisk dybde) og mer effekt gir også mer (overflate-)støy og vice versa. I bildet ditt blir det dog dypere, så du burde typisk se at støyen øker. Det kan være en naturlig årsak, altså en endring i vannet. Feks at du forlater et strømbelte, eller kjølevannet til en større båt, og dermed minsker overflatestøyen fordi det blir mindre turbulens i øvre vannlag. Hva som egentlig er riktig vet jeg ikke, dette er rene spekulasjoner fra min side.
    2 points
  2. Den største fordelen med min Jon 12 er også den største ulempen. Lett vekt kommer fra tynn aluminium uten noen form for demping eller isolasjon. Les mer på bloggen: https://teamcolibri.blogspot.com/2021/09/pimp-my-jon-gummimatter.html
    1 point
  3. https://www.nettavisen.no/nyheter/giftig-dvergfjesing-for-forste-gang-pavist-pa-norske-strender/s/12-95-3424183934 fjesingens lillebror, som er enda hakket giftigere, har nå blitt funnet i Norge for første gang.
    1 point
  4. Hverdagen har kommet tilbake og det er lenge siden jeg sist var ute. Vannet er fortsatt varmt og fiskene er egentlig ikke spesielt på hugget. Fikk et par abbor på jig/Stickleback spawning. Ellers var det noen små napp på Carolina rig/Hypoteez Roach uten at jeg fikk kroket noen av de. Har inntrykk av at det er veldig korte bittperioder nå. Gjeddene hadde jeg ikke hell med i kveld! En person var ute og dorget, og han hadde visstnok hatt litt mer flaks med gjeddene så det er mulig!
    1 point
  5. Den åpenlyse forklaringen er at du hadde tett i tett med fisk under deg, helt til du fikk ut sluken
    1 point
  6. Er det noen grunn til at du kjører så høyt overflatefilter? I bildet ditt ser jeg noen små stimer med byttefisk, som for så vidt tegnes greit. Du har også veldig lav ping med tanke på at det er så grunt, ping rundt 18 er mer egnet på den dybden der. (Ellers pluss i margen for å ha redusert scroll/ bildehastighet når du kjører såpass sakte.) Med Bullet/ Splitshot/ Tripleshot fikk jeg bedre resultater med fast frekvens 200 kHz enn jeg gjorde med chirp, det kan være verdt et forsøk å teste å endre fra chirp høy chirp til 200kHz. Sånn alt i alt ser ikke dette hakkende galt ut med TripleShot på den dybden.
    1 point
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.