Jump to content
Fiskersiden

Fiskemannen

Members
 • Content Count

  995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Fiskemannen last won the day on January 27

Fiskemannen had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About Fiskemannen

 • Rank
  Ivrig bruker
 • Birthday 12/08/1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Haugesund
 • Interesser
  Dunder och snus (och lurviga luder)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fantastisk fisk på myshka og bra historie!
 2. Neste versjon blir så effektiv at du må gjemme deg bak et tre når du skal tre det på kroken.
 3. Alt kan meites. Jeg har lagd meg en dedikert påskesluk.
 4. Gratulerer! Det er jammen ofte turens fisk kommer på et av de første kastene
 5. Lager allerede egne sluker, så vet ikke om jeg skal begynne med wobblere også. Så en som impregnerte med rå linolje også lakket med noe akryllakk. Han sier det holder veldig bra. (Jaaralbaits)
 6. Ser bra ut! Har du noen erfaring med hvor lenge de holder i bruk? Ser at mange bruker mye tid på å forbehandle treet og på 4-5 lag med topcoat.
 7. En god ide kan være at man bestemmer seg for å skrive et visst antall ferdige bloggposter FØR man oppretter bloggen. Da finner man kjapt ut om det er vits eller ikke. Jeg fant feks ut at det ikke var noe særlig vits for min egen del.
 8. Det høres bra ut. Så at Biltema, av alle steder selger nappvarslere med bankstick til folkelige 99,- Så de utålmodige kan bare stripse eller gaffateipe en sånn til stangstativet.
 9. Ser ut som Attraqua ja. Det er ufarlig, og inneholder naturlige bindemidler og ingen plast. (jeg har full kontroll på hva som er i det ) Har testet det på ørret i akvarium også, og det blir fordøyd.
 10. Jeg har sett Rapalaen på isen og den ser definitivt gjennomtenkt ut, og er absolutt verdt pengene. Manglende gjenging for nappvarsler var det eneste som dempet min entusiasme. Mulig mitt forhold til nappvarslere er en smule mer entusiastisk enn den jevne isfisker, men jeg tror tilrettelegging for det ville økt markedspotensialet mye feks for svenske gjeddemeitere. Alt annet tilleggsutstyr som ulike stangholdere, banksticks, backgrips etc bruker samme gjenger, så man kunne komplisert fisket sitt i uendelighet sånn som jeg liker det. Men dette er neppe noe som engasjerer allmenheten. Nå
 11. Selvfølgelig burde det vært gjenget for nappvarslere. Korrekte gjenger er 3/4" BSF (British Standard FIne) for de som vil mikke til noe på egenhånd.
 12. Skal du fiske i elv er det ofte lurt å få stangtuppene så høyt opp som mulig. Mulig det ikke er så enkelt med den podden der. Hvis det ikke er mye stein der du fisker så er det greit med banksticks.
 13. I Yrkjefjorden er det mye isfiske for tiden og det taes hvertfall en del sei, taggmakrell og lyr, men også steinbit og andre arter. I Etnefjorden har jeg vært to ganger i år, innerst fikk vi mye hvitting, torsk og lysing. Lenger ute var det skate, lange, torsk og uhorvelig med knurr. I Etne er det beste å fiske et par meter over bunnen de fleste steder fordi det er en del slimål. Vi har hatt best resultater mellom 30-50 meter. Bruk gjerne feks appen "Gule sider på sjøen" for å finne passe dyp.
 14. Når jeg fisket fra rigg brukte vi senkehåv. En ring på vel en meter med noe not tenkt til å stoppe fallende gjenstander. En vekt i bunnen. Senkes ned et godt stykke under vann. Fest en karabinkrok på håvlina og klips den innpå fiskesnøret. Da gikk det forhlodsvis greit å få stor lange opp i håven, selv om man var alene. Fra Statfjord C:
 15. Helt enig. De propper seg med både stingsild og rompetroll til tider men selv de mest frilynte vil vel neppe putte den i en predatorkonkurranse. Mine valg er veldig subjektivt basert på egne preferanser og kort vei til bra fiskeplasser. Jeg forstår jo at det ville vært litt ekskluderende for brorparten av det norske folk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.