Parashurama Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Etter jakten på den forsvunnede ueren i går fikk jeg denne. Den var 7,12 kg, tatt på agnet svenskpilk på 160 meter dyp. Det var ikke noe stor opplevelse å dra den opp, bortsett fra 2-3 tunge napp helt i begynnelsen oppførte den seg som en melsekk, det var kun tungt. Parashurama Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Blydonkern Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Nammenam . Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Helge S Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Grattis med ny art og et par knallgode middager. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
svenna Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Grattis med ny art. Fin den da. Det er den fisken jeg synes er desidert den beste matfisken. Konsistensen minner litt om hummer. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Chironomus Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Grattis med feit og brei fangst, der er det mange gode måltid! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Theragra Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Gratulerer så mye med en sjeldent flott fangst Det er ikke mange forundt å få breiflabb og i alle fall ikke på den størrelsen Flott fisk og flotte bilder. Et sykt gap på den fisken... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Davidsen Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Wowho! Vanvittig kult. Til lycka med den! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hunter Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Gratulerer med nydelig fisk. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest gjørs Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Herlig med rapporter som strømmer inn på søndager. Denne var en av de kulere. For en übertøff art! Grattis- Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Jørgen Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 For en tøff skapning, gratulerer med den:-) Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Daggers Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Gratulerer så mye med en av de kuleste fiskene (etter min mening) som svømmer rundt omkring vår langstrakte kyst. moro å se bilder av den. hiver meg på resten av gjengen også, skikkelig god mat det der Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ThorEH Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 FETT!! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Karl Inge S Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Uberkult Grattis med kul og småvanskelig art og god matfisk Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
crom Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Steike me want too Grattis Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
truttakiller Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Grattis Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Even A Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Ikkje dårlig bytte mot ueren, det der. Gratulerer så mykje med flott fisk og gourmedmåltid framover! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Parashurama Skrevet May 20, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 (endret) Takk alle sammen Det blir nok middag i morgen, er litt spent, for jeg har kun spist breiflabb en gang tidligere og det var ingenting å skryte av, var temmelig smakløst. Parashurama Endret May 20, 2007 av Parashurama Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tryta Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Gratulerer med namenam fisk. Stilige øyne på den. Ser for meg team antonsen,der hvor han ene drar i gang sangen med flabben tredd over hodet Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LasseB Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Nå snakker vi breiflabb ja! Min breiflabb fra Saltstraumen var derimot en fresk liten fighter, men det kan ha noe med at den tok pilken min på under 20 meters dyp. Er snakk om over 100 meters forskjell, og trykket kan gjøre litt av hvert. Grattis med noe som kommer til å smake kjempegodt. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Havengel Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Grattis med tøff fangst! Bilde nr 4 var stilig, ser ut som en lesser demon. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ThorEH Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Min breiflabb fra Saltstraumen var derimot en fresk liten fighter, men det kan ha noe med at den tok pilken min på under 20 meters dyp. Er snakk om over 100 meters forskjell, og trykket kan gjøre litt av hvert. evt strømmen kan gjøre forskjellen... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ovejan Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Grattis med flott fisk, jeg har selv bare spist den en 3-4 ganger, og det har vært nydelig hver gang, har aldri tilberedt det selv, så kan ikke komme med råd der. Eggestekt med sandefjordsmør, stod det på menyen ene gangen og det var fortreffelig. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Flemms Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 En tøff og skjelden art, grattis med sådann! Man får vann i munn av mindre... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Parashurama Skrevet May 20, 2007 Forfatter Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 evt strømmen kan gjøre forskjellen... Hvordan? Kan du forklare? Har fiske mye på sammen plass og aldri opplevd noe så dødt. Hadde det ikke vært for de første nappene hadde jeg vært sikker på at det var tang eller noe lignende. Parashurama Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Helge S Skrevet May 20, 2007 Rapporter Share Skrevet May 20, 2007 Mattips: Skjær fileten i passe store biter og legg de i ei ildfast form med olivenolje og smør i bunnen. Strø salt og litt sitronpepper på fisken. Litt fløte og opphakka purre er også fint. Dekk forma med aluminiumsfolie og sett den i ovnen på 220 grader. La den stå i ca 40 minutt (avhengig av størrelsen på stykkene). Tilbehør: Kokte poteter. Saus: Lofoten fiskesaus med masse reker i. NAMNAM. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.