Gå til innhold
Fiskersiden

AoF 4/2009


 Share

Recommended Posts

Første gangen jeg har lest en hel artikkel om laksefiske, vet ikke om det sier mest om meg eller forfatteren, men cred til Bekkis uansett.

Ellers gratulerer til forumtrollene som har stukket fram nesa med fisk, en gang skal nok jeg også klare å bli avbilda i sportsfiske-Norges Se&Hør (må bare få ordentlig fisk først).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg fatter fortsatt ikke hvorfor dere ikke satser på svenske Fiske-feber istedet, i hvertfall sammenlignet med Fiskejournalen... Tusen ganger bedre!

tja, fordi du skriver der? (kunne ikke dy meg :) ). Egentlig er det vel stort sett samme ulla alt sammen. Og mange av artiklene resirkuleres i de ulike land og tidsskrift, som røyeartikkelen til Cato som sto i siste Fiskejournalen... Men på et område synes jeg FJ skal ha cred; de har ikke i samme grad hevet seg på denne glossy "porno"-trenden som mange av de andre tidsskriftene har gjort. Bra med flotte bilder, bevares, men jo penere innpakningen blir, jo mer skeptisk blir jeg til innholdet. For øvrig synes jeg at ALLE tidsskriftene har sine kvaliteter, AoF, Fiskefeber, FJ, Fisk og Fri osv, og jeg hiver meg ikke på den lettere pubertale og "snurte" reaksjonen at man skal slutte å abonnere på et tidsskrift bare fordi innholdet i et nummer ikke HELT matcher med ens egne preferanser. Er vel egentlig altetende på fisk, og derfor finner jeg alltids noe interessant å lese, også i et tidsskrift som Flugfiske i Norden, som absolutt er leseverdig også for en som ikke er fluefiskeboms.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg fatter fortsatt ikke hvorfor dere ikke satser på svenske Fiske-feber istedet, i hvertfall sammenlignet med Fiskejournalen... Tusen ganger bedre! :)

Mulig det, og det hadde jeg faktisk tenkt å gjøre. Men når de ikke gidder å svare på e-mailer, så gidder ihvertfall ikke jeg å abonnere på dem! ;)

Forstår dog ditt syn, Audun. He he :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når alt kommer til alt, så er Fiske-Feber og AoF relativt like i innhold. Hadde Audun skrevet sine artikler i AoF istedet - så ville vel ikke forskjellen vært påtagelig i det hele tatt...? Har abonnert på begge bladene en lengre periode - men fant ut at nok var nok. Fiskejournalen får en sjanse fra sommeren av - så får vi se om de klarer å levere den variasjonen de gjorde for 20 år siden ;)

Endret av Hoffa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.