Dr. Hook Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 http://www.firda.no/nyhende/article5717774.ece Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Fin fisk, dog bra jobba å tro det var kveite! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Dr. Hook Skrevet August 31, 2011 Forfatter Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Fin fisk, dog bra jobba å tro det var kveite! Breiflabb er vel noko av det siste eg hadde gjetta på. Ein over gjennomsnittleg fiskeskrulling får vel ca. 0,2 breiflabb pr. liv. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SMS Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Tidenes sprekeste breiflabb (ikke korrigert for den kjente lokalavisfaktoren); - Eg brukte vel nærare tre kvarter på å berge fisken ombord frå 100-meters djupne, seier han. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Carla Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 han tok seg god tid, det skal han ha! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
boganis Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 han tok seg god tid, det skal han ha! Men - han tok seg ikke tid til å mørne fisken - til tross for egne påstander om det motsatte... Meg bekjent stanser mørningsprosessen når kjøtt fryser, dermed burde vel fiskekjøttet heller mørnet i kjøleskapet? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
ford prefect Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Mørnes på kjølen sa han vel.. Ellers så burde han komme seg til legen for å fastslå evt. muskelsvinn.. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
GStrike Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Godt gjort å forveksle kampen med ei kveite. Er ikke breiflabben heller spak når man har den på? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin Lopez Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Godt gjort å forveksle kampen med ei kveite. Er ikke breiflabben heller spak når man har den på? Det er som å dra inn drivankeren med stanga... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SMS Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Breiflabb vs kveite er som en potetsekk vs Tasmanian Devil på speed... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
GStrike Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 Var det jeg så for meg ja... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
nanablag Skrevet August 31, 2011 Rapporter Share Skrevet August 31, 2011 (endret) Breiflabb er vel noko av det siste eg hadde gjetta på. Ein over gjennomsnittleg fiskeskrulling får vel ca. 0,2 breiflabb pr. liv. Sammenliknet med sølvkveite, laksestørje og kjempestor flekkpagell er den jo rent vanlig. Jeg vedder på at hvis du tenker deg veldig godt om finner du minst 100 arter du ville anse som mer usannsynlige enn breiflabb i denne situasjonen. Det er som å dra inn drivankeren med stanga... Hvor mange flabber har du fått? Jeg går ut fra at du har testet dette med flere typer drivankere slik at du vet at dette gjelder alle drivankere og ikke bare et spesielt et. Her er det viktig å gjøre ordentlige undersøkelser for du bringer dine erfaringer ut til oss. Breiflabb vs kveite er som en potetsekk vs Tasmanian Devil på speed... Der fikk du bruk for for kunnskap bygget opp gjennom å ha fått begge to. Enda er det noen som tror at fisking ikke er lærerikt. Edit: OI! Glemte noe. Gratulerer fiskeren med en drømmefisk Endret September 1, 2011 av nanablag Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lars Holte Skrevet September 1, 2011 Rapporter Share Skrevet September 1, 2011 Dratt 2 flabber i min tid. 5 og 7 kilo. Måtte kjenne godt etter for å være sikker på at det var fisk og ikke noe annet. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
boganis Skrevet September 1, 2011 Rapporter Share Skrevet September 1, 2011 (endret) Mørnes på kjølen sa han vel.. Ellers så burde han komme seg til legen for å fastslå evt. muskelsvinn.. Sikkert journalistisk hastverksarbeide, men de to setningene kan, lest sammen, fortone seg kontrære: Vi har smakt litt, og lagt resten i frysen. Breiflabb bør mørnast på kjøl nett slik som med kjøt, seier han til papirutgåva av Sogn Avis. Endret September 1, 2011 av boganis Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.