Gå til innhold
Fiskersiden

Karbonadedeig og svinn under steking


Potemkin
 Share

Recommended Posts

Etter et klagebrev om at 400 gram karbonadedeig ble til 277 gr ferdig stekt har jeg fått følgende mail tilbake fra ica´s kundekontakt:

Hei.

Vi har nå fått tilbakemelding fra vår leverandør. Som sier at de har foretatt en steketest og at reduksjonen du får på vekten på den stekte karbonadedeigen er naturlig stekesvinn.

· Hvis du steker en for stor porsjon kjøttdeig (karbonadedeig) har stekepanna lett for å avkjøles, og kjøttdeigen (karbonadedeigen) "koker" istedenfor å steke.

- Stek ikke mer enn 200-300 g kjøttdeig (karbonadedeig) av gangen

- Bruk sterk varme, og la stekepanna bli ordentlig varm før kjøttdeigen (karbonadedeig) legges i.

- La kjøttdeigen (karbonadedeigen) steke litt før du begynner å røre

- Begynner det å koke, ta ut kjøttdeigen (karbonadedeigen) og begynn på nytt med sterkere varme.

:lolu:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
 Share

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.