Potemkin Skrevet December 19, 2012 Rapporter Share Skrevet December 19, 2012 Etter et klagebrev om at 400 gram karbonadedeig ble til 277 gr ferdig stekt har jeg fått følgende mail tilbake fra ica´s kundekontakt: Hei. Vi har nå fått tilbakemelding fra vår leverandør. Som sier at de har foretatt en steketest og at reduksjonen du får på vekten på den stekte karbonadedeigen er naturlig stekesvinn. · Hvis du steker en for stor porsjon kjøttdeig (karbonadedeig) har stekepanna lett for å avkjøles, og kjøttdeigen (karbonadedeigen) "koker" istedenfor å steke. - Stek ikke mer enn 200-300 g kjøttdeig (karbonadedeig) av gangen - Bruk sterk varme, og la stekepanna bli ordentlig varm før kjøttdeigen (karbonadedeig) legges i. - La kjøttdeigen (karbonadedeigen) steke litt før du begynner å røre - Begynner det å koke, ta ut kjøttdeigen (karbonadedeigen) og begynn på nytt med sterkere varme. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Martin S Skrevet December 20, 2012 Rapporter Share Skrevet December 20, 2012 Du var helt og skrev klage. De mottok klagen og liksom , tok en og konkluderte ,du gjør det feil! Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
don don Skrevet December 20, 2012 Rapporter Share Skrevet December 20, 2012 Du var helt og skrev klage. De mottok klagen og liksom , tok en og konkluderte , du gjør det feil. Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Rage Skrevet December 20, 2012 Rapporter Share Skrevet December 20, 2012 Du har seriøst for lite å gjøre Øyvind. Få deg en hobby Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
potbelly Skrevet December 21, 2012 Rapporter Share Skrevet December 21, 2012 Eller kjøp en komfyr som du får mer en 60 grader på platene....Prøver du å steike på panelovnen blir det fort mye svinn... Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vilhelm Skrevet December 21, 2012 Rapporter Share Skrevet December 21, 2012 Hahahaha..made my day Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Backster Skrevet December 29, 2012 Rapporter Share Skrevet December 29, 2012 Vel, som slakter tar eg meg lov å uttale meg her å poenget til ICA er helt rett koker du det forsvinner vannet steiker du det forseglet du en hinne rundt stykket å holder fuktigheten inni Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet December 30, 2012 Rapporter Share Skrevet December 30, 2012 koker du det forsvinner vannet steiker du det forseglet du en hinne rundt stykket å holder fuktigheten inni Gjelder dette når man steker fisk også? Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Backster Skrevet December 30, 2012 Rapporter Share Skrevet December 30, 2012 Gjelder dette når man steker fisk også? Samme gjelder der og ja:) På med høy temp å få skorpe på, så ned med temp Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gabrielsen Skrevet December 30, 2012 Rapporter Share Skrevet December 30, 2012 Takk for tips Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Backster Skrevet January 4, 2013 Rapporter Share Skrevet January 4, 2013 Bare hyggelig Svar på innlegget Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.