Jump to content
Fiskersiden

Rapportkonkurranse 2015


Fisk og rask
 Share

Recommended Posts

Hei og hå, folkens!

Da er det nye året godt i gang, og som tidligere lovet drar vi i gang en månedlig rapportkonkurranse fra og med 1. februar. Dette er en uhøytidlig konkurranse for alle forumets brukere, og vi håper mange vil delta og være med på å gjøre forumet fullt av godt lesestoff.

En rapport kan egentlig være hva som helst, og det stilles ingen krav til hverken storfangster, tusenvis av ord eller bilder av Audun Rikardsen-kvalitet. Alle bidrag er velkomne. Har du planer om å vinne konkurransen, bør du likevel legge litt flid i arbeidet ditt.

Hver måned vurderer en jury alle bidragene som har blitt tagget riktig. Juryen bestemmer så hvilke tre bidrag som er best den inneværende måneden, og det aller mest solide av disse vinner en fin premie.

Om du ikke når helt opp med rapporten din, er det likevel ingen grunn til å fortvile. Til jul trekker vi nemlig ut en fin premie blant alle bidrag til konkurransen året igjennom. Det vil si at du fint kan få en ekstra julegave, selv om du skrev rapport i februar eller mai.

Det stilles ingen krav til at rapporten du bidrar med skal omhandle ferske hendelser, men stoffet skal være nyskrevet. En kan bidra med så mange rapporter en vil hver måned, og jo mer en bidrar, jo større sjanse har en til å vinne. I alle fall i teorien.

Å delta i konkurransen er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å opprette et nytt emne (forutsatt at du er registrert FS-bruker, selvsagt) under passende kategori, for eksempel Østlandet om du har fisket på Østlandet. Emnet fyller du med passende tekst, bilder eller video, før du publiserer.

Rapporten tagger du med Rapportfebruar (i februar), Rapportmars (i mars) og så videre. Verre enn dette er det ikke. Gjør du dette, er du med i årets rapportkonkurranse. Vi håper på mange gode bidrag, og ønsker lykke til med både fisking og arbeid.

– Juryen

Link to comment
Share on other sites

Et spørsmål, er konkurransen begrenset til tur-/fangstrapporter, eller kan man skrive en sak om tips og råd, DIY som omhandler utstyr, tackler mm?

Hilsen

Stian

Tips, råd og alt slikt er det bare å gi gass med. Poenget er bare at en ikke skal poste noe en har skrevet tidligere, men bidra med nytt stoff i konkurransen. Noen tips vil jo være nokså like selvsagt, men vi vil unngå copy/paste,

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.