Jump to content
Fiskersiden

Kjøpe Stradic snelle på ebay


fiskebaronen
 Share

Recommended Posts

Eg tenker å kjøpe  shimano stradic ci4+ FB på ebay. Denne kostar 4000,- veil i Norge, men på ebay får eg kjøpt den for 1500 (pluss moms).

http://www.ebay.com/itm/Shimano-Stradic-Ci4-2500-FB-HG-Spinning-Reel-Ultra-Light-Fishing-FREE-SHIPP-/192270243606?epid=2254774987&hash=item2cc4331716:g:H30AAOSwynRZvih-

 

Er det trygt å kjøpe snelle på ebay, eller risikerer eg å få piratkopiar og feil modell? Kva erfaringar har folk? Det er ein del pengar på å kjøpe den ebay i forhold til nettbutikk i Norge. 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kjøpt noen "spesial" sneller på eBay, som ikke finnes på markedet i Europa. Aldri hatt noen problemer sålenge du kjøper fra velrenomerte sjapper. Angående den snella du tenker på å kjøpe, er den titt og ofte på tilbud her til lands, så følg litt med :)

Link to comment
Share on other sites

En god pekepinn på hva totalen kommer på er å legge til 25% på varens pris+frakt.For denne snellen blir det da 1500kr ( Fri frakt )+375kr ( 25% av 1500kr ).Tilsammen 1875kr. Jeg hadde ventet på tilbudene som kommer på løpende bånd nå utover.

Link to comment
Share on other sites

Ser at de selger den eldre Shimano Stradic CI4+ FA i størrelse 1000/2500/3000/4000 til 1599,- på  salarsport.no. Forskjellen på FA og FB versjonen som du linker til vet jeg ikke noe om, så kan ikke si om dette er et godt kjøp heller. Det kommer vel endel tilbud i nærmeste framtid, så kanskje det er bedre å vente til FB versjonen kommer på salg? Det kan kanskje noen andre svare på.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ingen dårlig pris dette! Takk for informasjonen:) Når det gjelder hva de forskjellige bokstavene betyr så er det slik at A står for den første utgaven av nevnte snelle,B er således neste generasjon osv... Stella har vel kommet til E allerede.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.